Agne & Svullo IRL

Det finns två män i dumburken som kör sitt race att fåna sig i största allmänhet. De har gjort allt dumt och på största löjliga sätt. De är som Agne & Svullo, Trasan & Bananen, Albert & Herbert, Kling & Klang, Helan & Halvan, men de finns i verkligheten.

Underligt nog är de populära. Jag talar förstås om Filip & Fredrik. Den fånigaste programserien de själva gjorde, var när de reste omkring i USA och larvade sig. De träffade kändisar och klädde ut sig i folkdräkter och sjöng sen töntiga sånger som de hittade på, för att visa kändisarna att alla svenskar är töntar, och speciellt såna som har folkdräkt på sig.

Dummaste avsnittet av denna serie var när de hade med porrlegenden Ron Jeremy. Honom tog de till en bordell. Sen blev de jätteförvånade och generade över vad han gjorde där. Vad fan! Han är en porrskådis! De tog honom till en bordell! Vad förväntade de sig egentligen? Idioter.

Sen tävlade någon av dem i att simma längst under vattnet med Jeremy. En karl som har ölmage för dem alla tre och höll på att tappa badbyxorna, men han vann ändå.

Ett annat avsnitt av den här serien var när de träffade Steve-O från Jackass. Han och hans flickvän satt och rökte på i hela avsnittet och båda två var för nerdrogade för att bry sig om Filip & Fredrik överhuvudtaget.

I ett av deras senaste program testade de skinka a la kannibale, som de snittat från Filips röv i bästa Candide-anda.

Men botten har varken de själva eller kanal 5 nåt. Äckligast och mest smaklöst lyckades SVT få till det genom programmet ”Babben & co” där en karl man normalt sett betraktar som seriös, Jan Guillou, skulle sitta och lukta på skit och gissa vilket djur det kom ifrån.

Han lyckades gissa rätt vad gällde Filip & Fredriks skit. Jippi. Duktigt. Men hade han rest sig upp och gått sin väg för att hela programmet var skit, hade han gissat bättre.

Sensmoral: Det går alltid att sjunka lite lägre, och det är inte alltid de man förväntar sig ska göra det som gör det.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s