Attack mot felsystemet

En åklagare i Trollhättan utsätts för mordförsök i det att hennes hus sprängs. Om detta skrivs på löpsedlarna att det är ett ”hot mot rättssystemet”. Hur kan något som inte finns utsättas för ett hot?

Självklart ska man se allvarligt på att en människa utsätts för ett attentat, ju farligare desto allvarligare. Icke desto mindre finns det inget rättssystem värt namnet och staten är bara ett annat ord för organiserad brottslighet. Vad gör ett enda ”motorcykelgäng” som inte även ”rättsstaten Sverige” gör?

Staten tvingar folk att följa dess lagar med våld eller hot om våld. Bland dessa lagar förekommer exempelvis att betala beskyddaravgift som sedan används av statens elit som de själva vill. Har du barn, ska dessa hjärntvättas och utsättas för statlig propaganda.

Missförstå mig inte. Som tidigare påpekat anser jag att man ska se allvarligt på om människor utsätts för vad som drabbat den här åklagaren. Men man ska inte hyckla. Alla stater är mer eller mindre lyckade gangsterligor och det är bara att bli medveten om saken så fort som möjligt.

Vad kan man göra då? Tja, inte mycket. Men så länge man vet om att den lilla människan inte är ”medborgare” utan en utnyttjad slav, så kan man åtminstone tänka på det. Och om man tänker, istället för att bara följa med strömmen, kan man även handla utifrån sina tankar istället för utifrån gangstrarnas list.

Annonser
Det här inlägget postades i Samhället och Skamhället och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s