Diskriminering?

Ibland händer det att folk pratar vad gäller kläder, frisyr och annat utseendemässigt. Det är så viktigt att man har en lämplig stil så att man inte ser ut som nån lufs. Ser man ut som en lufs så får man inget arbete och så vidare.

En annan grej jag märkt är det där med ålder. Det är olämpligt att umgås med för unga eller för gamla av någon anledning. Men herregud! Prata med gamlingarna medan de fortfarande lever, dels mår de bra av det och dels är de fulla av kunskaper som snart är borta för evigt. Och snacka med kidsen för fasen, dels kan även du faktiskt lära dig saker av unga och dels finns det en hel del ungdomar som behöver snacka med andra vuxna än sina föräldrar och lärare. Varför ska det vara så viktigt med generationsklyftor, folk i allmänhet är knäppa ändå så det är svårt nog att hitta trevliga vänner utan att behöva tänka på deras åldrar.

Jag tycker att det är lika diskriminerande att döma folk efter deras utseende och åldrar som efter deras kön, ras, sexuella läggningar eller politiska åsikter!

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s