Förvirring

Jaa, vem ska jag lyssna på? Ska jag lyssna på den som säger att jag inte ser trevlig ut och kan skrämma iväg framtida kunder om jag ser ut såhär? Ska jag lyssna på den som säger att detta är ”koolt och fett snyggt”? Ska jag lyssna på min egen syster som tycker att jag gjort ett bra klipp?

Nej- jag tror jag lyssnar på mitt hjärta istället. Jag fortsätter att se ut precis som jag känner för. Ibland med långt hår, ibland med kort, och nu rentav med mohawk. Olika personer har uppskattat olika frisyrer (och tvärtom) men själv fortsätter jag att se det som omväxling och inget mer. Omväxling förnöjer och hårväxning höjer.

Man kan inte glädja alla här i världen, men ju fler frisyrer man prövar på desto större är chansen att man åtminstone någon gång blir uppskattad för sitt utseende av fler än om man hela tiden har samma look.

Det är dock oväsentligt- även om kulturtöntarna i Göteborgs-Posten beslutade sig för att recensera min frisyr bryr jag mig inte. Det leder bara till förvirring. Säg dock gärna vad ni tycker, för det är intressant, men det förändrar inte mina planer.

Och mina planer är: Det är jobbigt att skala huvudet. Så länge ingen kommer hit och gör det åt mig varje dag tänker jag strunta i det. Därför är håret på väg att bli längre igen.

Chip på er!

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s