Hyckleri

Självaste Insider gör sig ett scoop om att ”porrkungen Berth Milton” planerar att köpa AIK och redan äger tio procent. Men kära nån då, big deal.

Ett aktiebolag är ett aktiebolag. Det kan vara en porrkung som äger tio procent eller så kan det vara tusen läktarhuliganer som gör det. Vad spelar det för roll? Det viktiga är väl att fotbollslaget är ägt?

Men det är klart, i vårt hycklande skamhälle ska man frysa ut äckliga gubbar som gör sig en hacka på porr. Det ska vara med dem som det är i USA med läkare som utför aborter. Eller ännu bättre, som om de är småföretagare som vägrar teckna kollektivavtal och resten av skamhället är Facket. En ganska bra liknelse, tycker jag.

Men varför är Milton vidrigare än vanliga människor som kollar in porr på internet? Jo, det är klart: Han tjänar pengar. Med den logiken är alla som arbetar inom bilindustrin storskurkar medan vi som kör bil bara är vanliga människor… Vilket vi ju faktiskt också är.

Men jag undrar också varför det alltid är karlarna inom porren som är banditer? Brudarna är istället offer, som man ska tycka synd om. Bu-hu. De tjänar visserligen mer pengar, iallafall framför kameran.

Det finns alltid undantag förstås, och nu tänker jag inte på någon som inte tjänar pengar, utan på en kvinna utfryst från skamhället.

En före detta politiker.

Nej, tyvärr, det är inte någon av kärringarna som förtjänar att frysas ut. ”Unika Partiet” var ju tvärtom ganska roligt. Linda Rosing kanske inte är världens smartaste brud, men varför är hon så hatad?

Nu är hon lite som AIK- en affärsidé för Milton. Men medan historien med fotbollslaget gör folk shockerade, får kontraktet med Rosing bara upp råa skratt. ”Stackars hennes barn och jadajadajada…” Vadå stackars hennes barn? Det är väl inte mer synd om hennes barn än om nån annan bimbos unge?

Jag tycker en intressant fråga är hur det kommer sig att Berth Milton har lyckats bli så rik, eftersom det inte verkar finnas en djävel som är intresserad av hans affärsidé. Hur kan man bli en porrkung när vårt übermoralistiska skamhälle avskyr porr?

Obs. Det är inte en seriös fråga.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s