Klischéanime

Det är tre små flickor… De heter Mei, Yuri och Ayane. De är åtta år, går i skolan, har kortkorta kjolar och vita trosor (som de ofta visar genom att böja sig fram). Deras ögon är ännu större än deras näsor är små. Deras hår och kläder är rosa, mintgröna och babyblå. De pratar med pipiga röster som inte är munsynkrona.

Det finns också en hemlighet som bara flickorna vet om: De har nämligen superkrafter, och varje dag i skolan kämpar de mot härskardemonen Tataro, som har en stirrande blick med sina röda ögon, grått fluffigt hår och ett elakt skratt. Tataro brukar sända massor av demoner för att fördärva världen, som tur är börjar de alltid fördärva den i flickornas skola så de kan sätta stopp för det.

Detta gör de genom att ställa sig i ring och ta varandra i hand, och då står de alldeles still medan det går iväg rosa, mintgröna och babyblå streck mot demonerna, som brukar kämpa emot genom att skicka röda streck mot flickorna, och när det är riktigt otäckt blir hela himlen mörk medan Tataro skrattar.

Ja, och på det viset besegrar flickorna demonerna varje dag.

Det är anime det!

Annonser
Det här inlägget postades i Dumburken och annan media. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s