Korståget mot Sverigedemokraterna

Ett politiskt parti som bara blir större och större är Sverigedemokraterna, och de kan mycket väl sitta i riksdagen efter nästa val… och samhället kissar nästan på sig av skräck.

Herregud, Sverigedemokraterna, de är ju för helvete gamla nazister! Det kan man se i deras egna propagandafilmer från 90-talet! Sverigedemokraterna måste bekämpas, med alla till buds stående medel…

Och vad är det för medel? Låt se.

Politiska medel: Andra politiska partier samarbetar inte med dem i kommuner där de fått in en fot i kommunpolitiken.

Media: Press, radio och TV hjälper gärna till och sprider skräcken om Sverigedemokraterna.

Brottsligt: AFA och andra ligister attackerar dem när de bedriver vanlig flumpolitik såsom första maj-promenader och så vidare.

Jag förstår att folk inte gillar Sverigedemokraterna. Jag gillar dem inte själv. Men varför denna rädsla? För det första är inte Sverigedemokraterna några nazister längre. De är ungefär som moderaterna var på 60-talet. De romantiserar Sveriges äldre dagar och längtar tillbaka. Kort sagt: De är tomtar. Varför är tomtar så hemska?

Men säg att de vore nazister då. Än sen? Nazister ska väl ha samma rätt till att delta i politiken som alla andra? Jag ser aldrig att vänsterpartiet blir attackerat av ligister under sina promenader eller monologiska samtal. Vänsterpartiet, ett hopkok av kommunister som suttit i riksdagen länge nu, med en ledare som själv kallar sig kommunist och som hyllat Östtyskland i en artikel på 80-talet.

Vänsterpartiet har en svart historia av att sända sina ledare på semestrar till Sovjetunionen. Sovjetunionen, vars historia är ungefär synonym med Nazitysklands, förutom att Nazityskland inte fick hålla på och röja lika länge.

Nej, detta är inte vackert.

Det här är inte något försvarstal för Sverigedemokraterna, utan ett pekande finger mot alla ”demokratiska” dubbelmoralister som är så djävla rädda för dem men inte för vänsterpartiet.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s