Time to say goodbye

Jag har fler än sju intressen, men den gemene kvällstidningsläsarens primära intressen är sex och våld, helst som en och samma sak. Ännu mer spännande blir det förstås om Carola på något sätt är inblandad, eller nån Big Boobs-bimbo från Big Brother, eller Kristi Brud.

Bäst av allt vore om Persbrandt kunde få för sig att våldta någon, men än så länge verkar han inte tänka i de banorna. Kan han inte ställa upp lite för media? Tänk på nyhetsvärdet för fan!

Nyhetsvärdet ja… Ett riktigt stort nyhetsvärde verkar en våldtäkt som ska ha skett 1999 ha. Operasångaren Tito Beltran ska ha förgripit sig på en ”barnflicka” (Barnflicka är ett bra ord i nyhetssammanhang. Det går att använda även på vuxna kvinnor, det låter kinky, oskyldigt, pedofilt och rent, allt i ett.) som anmälde saken våren 2007.

Jag har inte hållit koll på den här rättssaken, så jag vet inte om jag tycker det är rätt eller fel att han är dömd. Jag tycker inte det verkar som om det finns något tekniskt bevis på att Beltran överhuvudtaget haft sex med ”barnflickan” ifråga, och om det är ord mot ord borde det väl innebära hellre fria än fälla, kan man tycka?

Det står på löpsedlarna att Carola var ett nyckelvittne och att hon var viktig till att Beltran fälldes. Hmmm… Carola ska alltså ha vetat om det här sen 1999 men inte gjort något åt saken tidigare?

Om det stämmer tycker jag det är riktigt obehagligt. Om det inte stämmer, om Carola bara var viktig för sin kändisstatus, är det ännu mer obehagligt.

Som oskyldigt dömd i Sveriges sjuka rättsapparat, förstår jag gott och väl hur Beltran känner sig om han faktiskt är oskyldig, även om jag tycker att han överdriver lite i sitt påstående att det är ”den största rättsskandalen i Sverige genom tiderna”. Jag menar… Häxjakt med tortyr och avrättningar och etnisk utrensning av norrmän i Bohuslän överglänser väl ändå detta i skandalform?

Icke desto mindre- oavsett om han är skyldig eller ej så verkar det inte finnas några bevis mot honom. Det håller inte.

En annan karl som nyligen dömts för sexbrott hade däremot en hel del bevis mot sig. Ändå erkände han aldrig- han påstod att han hjälpt tolv småflickor ”eftersom han visste att man kan träffa många människor på internet som inte är snälla”. Hjälpen bestod i att de skulle skicka sexbilder på sig själva till honom. Två av flickorna var, i sina egna små världar, förlovade med mannen, och en hade köpt sig en förlovningsring. Ja, det där var uppenbarligen en skurk som förtjänar att sitta på kåken och att hängas ut i media…

Men jag tyckte faktiskt att den absurda artikeln främst hängde ut flickorna för deras dumhet. Om även de förtjänar det, är en sak var och en får fundera över.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s