Zoofie

Som den vidriga I-landsmänniska jag är, var jag på Burger King och glufsade i mig skräpmat härom veckan. Grillat är godast, have it your way.

Fast det där visade sig vara falsk marknadsföring, för när jag beställde en ”Angry Whopper” sa kassörskan generat att de inte längre gjorde sådana (trots att den fanns där på bild med pris och allt), och fast min väninna beställde en burgare utan lök, fick hon en med lök ändå. Djävla skojare är vad de är!

Fast det var inte det jag tänkte skriva om.

På bordet låg det en mysko tidning, jag tror den hette ”Nöjesguiden”. Där var det en galen reporter som skrev en positiv intervju om zoofili.

Som om inte äckligheten vore nog, var det också ganska surrealistiskt, för reportern skrev någon sorts ”argument” att det väl är mindre djurplågeri att ha djur i fångenskap till zoofili än för att föda upp dem ”enbart för att slakta dem och äta upp dem”. Man kan fråga varför Burger King hade en tidning med sådana åsikter?

Nå, tillbaka till intervjun. Personen som intervjuades var en 21-årig tidelagare vid det falska namnet ”Zoofie”. Hon använde samma argument som pedofiler brukar göra när de försvarar sin läggning: Zoofili är således enligt denna kvinna kärlek mellan två individer, varav den ena är människa och den andra något annat…

Hon använde sig också av samma citat som bisexuella brukar göra (fast hon förändrade det en aning): ”Man blir förälskad i en individ, inte i en art…” Enligt den här kvinnan så är det en skillnad mellan zoofili och bestiallitet: Zoofili är ”kärlek” medan bestiallitet ”bara” är ”kallt sex utan känslor”.

Satan i helvete alltså, tillochmed bland tidelagarna lyckas de högerkristna tränga sig in med sin moralpredikan! Men det är ju just moralism det handlar om, tyvärr, för den här otäcka typen av djurplågeri blev laglig i Sverige 1944 samtidigt som homosexuallitet. På den tiden ansåg man kanske inte att det var någon större skillnad. Är det inte dags 2008 att idioterna som hittar på nya lagar inser att det faktiskt inte är samma sak?

Men en sak är samma. Det går inte att ”hjälpa” personer som ”Zoofie”. Hennes sexualitet är som alla andras den hon har och det är inget man kan förändra, lika lite som man kan ”hjälpa” en pedofil. Däremot kan man ju faktiskt hjälpa såväl barn som djur, genom att kastrera sådana här personer. Nu pratar jag inte om varesig pedofiler eller bestiallister, utan om vem som helst som utsätter någon, djur, barn, kvinna eller man, för någon typ av sexuella övergrepp.

Dessa personer är farliga och det finns tre sätt att göra dem ofarliga. Låsa in dem för evigt, döda dem eller kastrera dem.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s