Barnbidraget- en skamfläck från Nazityskland

Det debatteras kring barnbidraget nu. Moderaterna gillar inte att det per automatik betalas ut till modern, något som bara föräldrarna kan ändra på gemensamt. I en familj som bor ihop har de ingen anledning till det, och ifall föräldrarna skiljer sig så vill modern förstås sällan samarbeta om samarbetet innebär att hon blir av med pengar i kassan, även om de där pengarna egentligen är till för hennes barn, som lever hos fadern.

Moderaterna vill att föräldrarna ska få halva barnbidraget var istället.

Visst, men vore det inte bättre om barnbidraget betalades till det hushåll där barnet är skrivet? Det skulle man kunna tycka.

Fast jag har ett ännu bättre förslag: Bort med skiten!

Är det inte dags nu, 63 år efter Hitlertysklands fall? Som alla vet, var det ju Hitlerregimen som hittade på det här med barnbidrag, så att det skulle kunna gödas upp riktigt många blonda och blåögda små ariska barn. Och det där är något som vissa länder, exempelvis Sverige, har hållit fast vid sedan dess.

Med undanflykten att det inte ska vara en klassfråga ifall man ska kunna ha barn eller inte, har Socialdemokraterna i alla dessa år hållit fast vid den här gamla rasistgrejen.

Löjligt.

Vilka är det som brukar få flest barn? Är det fattiga eller rika?

Och varför ska personer utan barn tvingas göda upp andras ungar, när dessa har egna föräldrar?

Varför föddes det fler barn per familj i Sverige före det fanns barnbidrag än det gör nu?

Och varför föds det fler barn i riktigt fattiga länder där det inte finns några djävla bidrag överhuvudtaget?

Om barn är en klassfråga, så är den frågan: Varför måste fattiga jämt ha alldeles för många barn?

Men som sagt, babblet om klassfråga angående barnbidrag är ju bara en undanflykt för att mörka ner sanningen. Det är inte en klassfråga, det är en rasfråga. Det behöver inte födas en enda unge mer i Sverige någonsin. Det föds nämligen redan alldeles för många ungar på andra ställen.

Jorden är totalt överbefolkad, och värre blir det för varje dag, och det i sin tur bygger vidare på miljöproblemen och lavinen är igång…

Trots detta sitter vi här och delar ut bidrag till folk för att fortsätta överbefolka jorden.

Jo, men visst. Om det inte dyker upp nya unga människor här i landet, så finns det inga som kan ta hand om oss när vi blir gamla.

Sant, sant. Men eftersom jorden är överbefolkad och det finns massor med människor som vill komma hit, så är det knappast något problem med den saken.

Fast det förstås… Om det kommer hit en massa araber och tar över allting, så försvinner ju den svenska kulturen. Plötsligt blir majoriteten muhamedaner istället för kristna.

Jaha? Och än sen? Kristendomen är inte svensk den heller.

Ja, men alla blonda kommer ju försvinna.

Aha! Där har vi det viktiga. Rasfrågan. För mig är det oväsentligt om folk är rasister, muslimer, blonda, kineser eller något helt annat. Alla kommer svepas bort snart ändå i och med överbefolkningen. Hur många som är blonda då, är det väldigt viktigt? Inte för mig.

Barnbidraget har mycket gemensamt med EU:s konstiga bidrag till bönder. I det långa loppet är det ingen som tjänar på det, alla får betala för det genom skatten och det leder till att det produceras alldeles för mycket.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s