Fy på dig sosse, vad du luktar skit!

Efter att ha lyssnat på fem minuter av Mona Sahlins nästan halvtimmeslånga dravel i filmen från min förra kolumn, kände jag mig starkt inspirerad att skriva någonting om just henne.

Jag börjar med att lägga in lite fakta, som jag fått från ”Röd Front” (Kommunistiska Partiet/RKU). Liksom Svenska Kyrkan och Nazisterna skiter de fullständigt i att jag har en lapp på min dörr där jag skrivit att jag inte vill ha någon reklam, så de stoppar ner sitt skräp där ändå.

Men i det här fallet visade det sig alltså vara lite kul, eftersom de hade skrivit intressanta anteckningar om Fru Sahlin.

”Namn: Mona Sahlin

Yrke: Partiledare för (s) samt riksdagsledamot

Inkomst: 1,5 miljoner kronor om året

Aktuell: Som talare för socialdemokraterna i Göteborg på första maj

Bakgrund: En genuin klättrare som inledde sin karriär som ordförande i Barbieklubben. Hon har aldrig haft ett riktigt jobb i hela sitt liv men har tjänat miljoner på sin politiska karriär.”

Ja, allt det där är intressant och framfört på ett roligt sätt. Men ännu roligare tycker jag Sahlin är på egen hand. Som när hon säger i sitt tal i filmen i förra kolumnen att hon vill att kvinnorna ska ha ”halva makten och hela lönen”.

Vad fan menar hon med det egentligen? Menar hon att kvinnorna ska ha hälften så mycket makt som männen, eller menar hon att männen inte ska ha någon lön alls? Hon är ju totalt borta!

Och sen sätter hon igång och orerar om att kvinnor har hästsvans, och förlöjligar Anders Borg för att han har det. Men vad nu? Hon har väl inte hästsvans själv? Anser Sahlin att det är kvinnligt monopol att bära hästsvans, men inget krav?

Suck. Vad gör denna fifflare som partiledare? Hon har ju fan landat på fötterna efter sina övertramp fler gånger än såväl Gudrun Schyman som alla katter i världen!

Igår stod hon och sa att Göteborg är Sossarnas huvudstad. Det är inget bra betyg för sossarna, men det har jag alltid tyckt. Sahlin säger att sossarna måste se över sin politik och att alla fortfarande ska med. Det var ju fan det som var deras problem vid valet! Folk vill inte följa med dessa hycklande betonggrå karriärpolitiker!

Min politik driver jag via den tredje statsmakten, tack så mycket! Och för tillfället säger jag: Bort med politiker som Mona Sahlin! Det är på grund av dem som Sverige ser ut som det gör!

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s