Al-Quaidas nyhetsbrev

Redan har de modiga soldaterna på Försvarets Radioanstalt (må de leva i evighet) räddat vårt utsatta land från ett massivt terrorangrepp! Läs bara detta nyligen uppsnappade utrikiska meddelande som skickats till massor av farliga extremister:

”Allah Akbar kära terroristkamrater och trevligt midsommarfirande!

Ta det försiktigt ute på vägarna nu, men inte för försiktigt såklart, några självmordsbombare i Sveriges trafik är ju precis vad vi behöver för att skapa den där iskalla skräcken i infrastrukturen som vi så länge har arbetat för.

Kom ihåg att det kan regna, så ta med ordentlig stubintråd och inte bara nåt skruttigt hemmafixat! Klockan tolv mitt på dagen hade vi tänkt krascha ett flygplan i Rosenbad, men vi ställde in det för det visade sig att de flesta svenskar hade blivit glada av ett sådant terrorangrepp.

Istället ska vi se till att spränga sådant som är viktigt för svenskarna: Borgholm och Smögen ska terroriseras mitt under midsommarfirandet! Nu är det förstås en och annan gnällspik som menar att så har skett vartenda djävla år sålänge folk har åkt dit och supit skallen av sig, men kom på nåt bättre själva då! Vi tror att det här kommer bli jättebra.

Kom ihåg att ta med eget kaffe, bullar och dynamit.

Vi hade en plan på att försöka sprida lite sommarmjältbrand i Skånetrakten, men vi la ner det och skickade istället björkpollen, för det var billigare att få tag i.

Vi träffas allihop hemma hos Jörgen ikväll, ta på er antingen rånarluvor eller palestinasjalar. Efter terrorismen tänkte vi kolla lite på någon DVD och chilla i största allmänhet,

Vänliga hälsningar Usama.”

Ja, ni ser själva. De modiga soldaterna på FRA (må de leva i evighet) sände vidare dessa uppgifter och hux flux så var alla de där terroristerna haffade! Ni må tro att de blev förvånade! De har ju publicerat sitt nyhetsbrev på internet sen tidigt 90-tal, aldrig hade de kunnat drömma om att någon annan än de själva skulle läsa det! Så listiga är de inte.

Men nu är minsann hela al-Qaida säkert bakom lås och bom på grund av den lyckade FRA-lagen!

Ett fyrfaldigt leve för FRA (må de leva i evighet), de leve: Heil, eh, jag menar… Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Detta inlägg publicerades i Historiska sagor och sagolika historier och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s