Lita inte på Mona Sahlin!

Nu har sossarnas rävspelare Nr. 1, Tant Sahlin, gått ut i media och sagt att hon är villig att riva upp FRA-lagen ”som den ser ut idag” ifall sossarna skulle få regeringsmakten.

Det råder inget tvivel om att sossarna kommer att få bilda regering, med tanke på allt korkat och fult fascistjuntan ställt till med.

Men minns vad jag säger nu: sätt inget hopp till Sahlin. Hon är en lurendrejare som blåst oss svenska medborgare många fler gånger än någon annan politiker i modern tid, bara skickligare än karriärkamakaziflygarna i fascistjuntan.

Hon är inte det minsta intresserad av att bli av med FRA-lagen. Om hon ens skulle hålla löftet att riva upp den, kom ihåg det där lilla extra ”som den ser ut idag”… Hon planerar alltså att göra en Federley. Skriva till lite extra blaha-blaha och sen är det en heelt annan lag och oj vad duktig Mona har varit som lyssnat på folket…

Hur dum är hon egentligen? Har hon inte märkt hur det gått för FRAdrick ”Vidkun” Fegerley?

Kan det vara såhär: Sahlin har undkommit med så mycket, att hon tror att hon kan göra precis vad hon vill hur länge som helst?

Tyvärr är det nog så hon tror, och tills helt nyligen skulle jag trott det, jag också. Jag betraktar det som helt paradoxalt att hon inte petades från politiken redan första gången hon ställde till en skandal. Sen det här att hon hoppat upp som gubben i lådan hur många gånger som helst är ännu mer absurt, och att sossarna slutligen låter henne styra dem alla och rentav bilda regering och bli statsminister (Ja, lita på att det är så det kommer bli.) är ju bara ofattbart.

Men när hon gör en Federley kommer det inte längre att räcka för henne att dansa omkring på Gaygalan och Pridefestivalen och besöka moskéer för att återfå sosseröstarnas förtroende. När Sahlin gör en Federley kommer hon att vara lika rökt som han är nu, och hennes politiska karriär lika död.

Vad finns att säga om det, förutom ”den som väntar på nåt gott”?

Jo. Hur gärna jag än vill bli av med Sahlin, hoppas jag ändå att det inte ska gå så långt. Jag hoppas att personer i riksdagen med kloka åsikter om FRA-lagen- från Piratpartiet, Miljöpartiet och Vänstern, och naturligtvis de liberala personer som blir riksdagsledamöter för borgarpartierna när deras nuvarande ledamöter sparkas åt helvete av de partimedlemmar de svikit- jag hoppas att dessa ser till att spola FRA-lagen och aldrig gå med på någon tramsig omformulering från sossarnas håll.

Visst kan det innebära att Sahlin sitter kvar som statsminister ännu längre än Persson gjorde det, och visst är det något värt att gråta blod för. Men det är blod jag gärna gråter om det innebär att FRA-lagen försvinner för gott.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s