”Men kan ni inte bli lite snälla?”

Efter landsförräderiet har framförallt FRAdrick Fegerley, som bär den största skulden till att allt gick åt helvete, fått utstå massiv kritik över internet. Det här är något som varken han eller hans partikamrater vill erkänna att han faktiskt förtjänar. De tycker att vi som blivit blåsta är alldeles för elaka.

De framhåller att det är han som fixat så att FRA-lagen blivit ”mycket bättre”. Men dels är det inte hans förtjänst att lagen blivit bättre, det var något som Das Volkpartei såg till. Och dessutom är den där förbättringen inte mycket att ha- bajs med guldfärg är fortfarande bajs.

Vidare gnäller de om att kritiken mot Fegerley till mångt och mycket inte är annat än ”böghat”. Men var är allt det där översållande böghatet? Jag har läst många hundra kommentarer på hans egen blogg. Om och om igen läste jag samma sak: Att han skulle dra åt helvete. Inget om hans sexualitet.

Att det skulle finnas mycket böghat att prata om är bara trams. Det är inte många som bryr sig ett skit om ifall han är bög eller inte. Folk hatar honom- och med rätta- för hans svek mot svenska folket. Bara därför.

Och därför blir han kritiserad över nätet- bara därför.

Jag läste en gaggig partikamrat till honom som försökte försvara honom på en blogg. En riksdagsledamot som tyckte att folk var hårda och elaka med all den här kritiken.

Trots att jag tycker Fegerley förtjänar precis vad han får, kan jag ändå förstå vad gubben menade- kritiken är hård, för att vara mot en människa för svag för att orka stå upp för sina egna åsikter och hellre viker sig och gör något han absolut inte tror på.

Men vad den där gubben inte tänkte på, var att det är han själv och övriga riksdagsledamöter i centerpartiet som höll i partipiskan och stod bakom det fascistiska beslutet att Sverige skulle bli en militärdiktatur, som knäckte FRAdrick Fegerley. Det var de som mobbade honom och frös ut honom tills han hellre svek alla sina principer, all heder och hela svenska folket än kämpade vidare. Det är de som har förstört hans politiska karriär för all framtid.

Ändå har de mage att gnälla på oss för att vi kritiserar honom. Det är bara ytterligare ett bevis på att de där fascisterna inte har någon skam i kroppen överhuvudtaget.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s