Alla som inte aktivt röstade nej borde bombas!

Ja, FRA-lagen går ju enligt uppgift ut på att leta terrorister (om man nu ska tro på den absurda bortförklaringen är en annan sak). Folk som bombar och så alltså. Jag har en rolig idé om att alla som inte gillar FRA-lagen varje dag borde bomba alla riksdagsledamöter som inte röstade nej mot den där fascistoida lagen, och dessutom bomba självaste FRA naturligtvis.

Nu talar jag inte om att bomba dem med bomber alltså. Det vore ju farligt! Och antagligen olagligt också. Nej, jag talar om att mailbomba dem!

Nu pratar jag inte om att trakassera dem alltså. Nix. Det handlar snarare om… att lägga ett statement. Visa för dem att det här är ingenting som vi accepterar.

Det är samma sak som händer just nu runt om i landet, i gammalmedia, på bloggar, på youtube… Skurkarna står i hetluften.

Om de mailbombades varje dag av alla som fattat vad det är för olagligheter och galenskaper de här människorna utsatt oss för, då skulle de nog inse lite fortare än annars att det här inte är något som kommer att sjunka undan, som Kejsar Fredrik tror.

Mailbomberna ska naturligtvis inte vara några olagligheter. Helt enkelt kyliga, men ändå artiga, brev, där de uppmärksammas på att vi fortfarande inte glömt vad de ställt till med…

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s