Spionchefen ljuger

Ingvar Åkesson, spionchef på FRA, har nu fått i uppdrag att sprida lögner och propaganda i gammalmedia om hur bra det är att de får lov att spionera på oss, och att egentligen så spionerar de förstås inte alls på oss, och vore vi inte infantila ”debattglada lekmän” utan istället som våran duktiga regering ”erfarna yrkesmänniskor”, då skulle vi nog förstå det och lita på de snälla folkvalda som bara vill oss alla väl.

Grejen är ju att till skillnad från regeringen, så har vi faktiskt lyssnat på just erfarna yrkesmänniskor. Vi har tagit till oss av kritiken som regeringen fått av sina egna experter som har sett över den här lagen iförväg.

Varför spionchefen kallar tomtarna i riksdagen för ”erfarna yrkesmänniskor” begriper jag inte.

Yrkesmänniskor? Tja, det är förstås många av dem som satsat på en karriär som politiker (fast de flesta borgarna har ju bränt det nu).

Men erfarna? De vet ju ingenting om detta. Det är därför de har experter- som de ju alltså inte lyssnat på. Alltså är det regeringen som består av debattglada lekmän.

Fast Åkesson kanske syftade på sig själv och de andra spionerna? Ja, jag är säker på att han är väldigt erfaren av spionyrket.

Men varför han klagar över att han avfärdas när han skickar ut såhär korkad propaganda, fullspäckad med lögner, det har jag svårt att förstå. Han är uppenbarligen ingen erfaren yrkesmänniska vad gäller varesig debatterande eller propagerande.

Han måste vara helt blåst. Han tror uppenbarligen att varenda djävel går att lura genom att le och säga ”jag är snäll!” trots att de bloddroppande huggtänderna glittrar i mungiporna.

Han har ju för fan personligt intresse i att få behålla FRA-lagen! Varför ska någon lita på honom? Och speciellt när han inte lyckas bemöta den kritik han får utan bara babblar som en lallande fåne om hur snäll han själv och regeringen är och att ingen av dem vill oss något ont?

Jag skiter fullständigt i om de vill oss något ont, sålänge de inte respekterar min integritet! Jag fattar inte hur gammalmedia kan gå med på att sprida den här propagandan gratis.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s