Federley- en israelisk politiker i Sverige

Svikaren Federley har andra projekt på gång än att göra om Sverige till ett fascistsamhälle. Han håller för tillfället på att fixa ett stort 60-årskalas för ett annat fascistsamhälle, nämligen Israel.

Federley är en skam för Sverige och han borde flytta till Israel. Kanske kunde det öppna hans ögon, eller också skulle han helt enkelt hamna där han hör hemma.

I sin egen blogg skriver han om hur judarna varit slavar i tusentals år och att de nu har en fristad i Israel och bla, bla bla… För människor som gillar Israel är det förstås praktiskt att röra ihop den staten med alla judar och kalla alla som kritiserar Israel för antisemiter. Antisemiter är inte Politiskt Korrekta. Sen är det totalt oviktigt att palestinier själva är semiter, precis som allt annat arabfolk, för alla som är emot staten Israel är antisemiter och därför skurkar, terrorister och nazister.

Inga av de judar jag känner har något gemensamt med den där staten. Och om de hade det, skulle det inte ändra min inställning till Israel ändå. Jag tycker inte om statsreligioner. Sverige hade en sådan i närmare 1000 år innan vi gjorde oss av med skiten.

Så låt oss nu göra en sak klar en gång för alla: Judar är en sak och Israel är en annan. Om man kritiserar Israel, kritiserar man inte samtidigt judar.

Men det kommer aldrig sionister som Federley att förstå. För dem kommer det alltid att vara såhär:

1. Judarna har varit slavar i tusentals år.

2. Hitler och Förintelsen!

3. Snälla FN gav judarna ett alldeles eget land av mjölk och honung.

4. Egentligen var det redan deras land eftersom de fick det av Gud för tusentals år sedan innan de blev slavar.

Och sen om igen från början…

Svårare än så är det inte när man bara läser Barnens Bibel och kanske får sjunga ”den lilla vita duvan” på FN-dagen i lågstadiet.

Men i De Vuxnas Värld är allt mycket svårare. Där är inte judarna en stor familj, där är inte FN en stor snäll samling Goda länder som tillsammans besegrade de elaka nazisterna och där är inte länder något man kan ge bort som presenter utan att ställa till med problem.

Sådana saker kommer TV-shop-politiker som Federley aldrig att förstå, för psykiskt sett lämnade de troligen aldrig lågstadiet.

Shalom!

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s