Hederliga ärliga bonnläppar

Det finns alldeles för lite bonntölpar nuförtiden. Ärliga, rejäla, hederliga bonnläppar som inte skräms för lite hederligt tungt arbete och som inte går med på att bli utnyttjade hur som helst av parasiterna i städerna. Starka bönder som ger sig ut och spetsar politikerna med högaffel när de går för långt. Sådana finns det alldeles för få av nuförtiden.

Och det är väl därför allting håller på och går käpprätt åt helvete. Föreställ er att tusentals bondgubbar i halmhattar, blåställ, gummistövlar och rutiga skjortor körde rakt in i Stockholm med traktor (skulle funka bättre än häst och vagn, tyvärr) och dumpade fullt av koskit överallt omkring sig.

Sen körde de vidare raka vägen till Rosenbad! Vad sa? Polisen? Lugn i stormen. Traktorerna kör lätt över polisbilar och stängsel, och alla bondgubbar har gott om älgstudsare och hagelbössor! Bäst att poliserna håller sig undan den här gången.

Sen traskar bönderna raka vägen in och spetsar riksdagsparasiterna med högafflar och matar sedan sina grisar med kropparna! Och skallarna lottar de rättvist ut till varandra, att stolt visa upp på gärdesgårdsstolparna!

Ja, det låter väl bra? ”I have a dream”, som Martin Luther King sa.

Jag tror att lite äkta bonnabråk kanske behövs ibland för att visa att parasiterna gått för långt. Men som sagt, det där är ju bara en fantasi. Vi har ju alldeles för få bönder.

Viktigt att poängtera, eftersom FRA kanske läser detta… Jag försöker inte övertala folk att ge riksdagsförrädarna vad de förtjänar, jag beskriver bara drömskt hur fint det hade varit.

Detta inlägg publicerades i Dagligt flum och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s