Maniac Media på Myspace

Japp, du läste rätt. Efter att ha väntat i det längsta har jag nu lagt upp mitt företag på Myspace. Varför det, undrar du kanske? Myspace är väl mest känt för musiker.

Och visst är det så. Det är just därför som jag väntat. Väntat på att musiken jag komponerar ska bli inspelad, så det ska finnas något att lyssna på för besökare. Men det där har tagit betydligt mer tid än det borde gjort, så tillslut bestämde jag mig för att göra som en väninna föreslagit i flera år nu: Gå in på Myspace som fotograf, som tydligen många andra gör, även om fokus inte läggs hälften så mycket på dem som på musikerna. Musiken kommer jag att lägga in som musiker i ett senare skede.

Om man kollar upp min sidaMyspace ser man att jag försöker hålla layouten med den jag har här på bloggen och som jag även kommer att ha på Maniac Medias uppdaterade webplats den dagen då den läggs över min gamla.

Men vad är ändå vitsen med att hamna på Myspace?

För att det är ett sätt att nå ut till världen. Myspace är ett mycket stort och internationellt community. Just därför skriver jag på engelska där. Eftersom svenska är mitt modersmål kommer jag sannolikt inte att skriva så oerhört mycket där, utan bara när något nytt hänt med Maniac Media.

Det jag kommer göra mest på Myspace blir att lägga upp foton- samt skydda mitt företagsnamn.

Maniac Media är ett namn jag använt sedan våren 1993, när jag spelade in en lågbudgetfilm, vilket blev starten för Maniac Media som produktionsbolag inom de många och olika varianter av konst som media är: radio, TV, film, författande, fotografi och så vidare. Inte minst bloggande, var jag nog säkert kan säga att Maniac Medias branschverksamhet för tillfället fokuseras starkast.

Trots detta har en amerikansk ung slyngel börjat kalla sig för Maniac Media på Myspace. Det är naturligtvis förståeligt- företagsnamnet är mycket bra, och sannolikt visste han som amerikan inte om att det redan funnits i Sverige nästan hela hans liv. Hur som helst är det ingenting jag kan ta hänsyn till.

Den som uppskattar mitt bloggande här, kan gärna titta in på min Myspacesida då och då och läsa det jag försöker blogga på engelska där.

Den som är intresserad av framförallt fotografi, men även film, bör definitivt titta in.

Och den som själv har ett konto på Myspace kan gärna kontakta mig med vänskapsförfrågning.

Simma lugnt,

Sven Bergersjö, Maniac Media

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s