Sommartorpet: Eklund Style

Nu har jag nog läst den konstigaste och mest surrealistiska ”artikel” Aftonbladet någonsin lyckats fixa ihop. Meningen med denna ”artikel” är att framställa Anders Eklund som så läskig, creepy och onormal som möjligt.

Det börjar lite försiktigt med denna spännande information:

”Julljusstakarna står fortfarande kvar i fönstren.” För i den här ”artikeln” får man reda på hur en underlig människa som man ska hålla sig borta ifrån lever.

För egen del har jag själv min farmors gamla julljusstake stående i fönstret, men räds icke! Jag tänder den inte…

Skräcken ökar längre fram i ”artikeln”:

”Innanför dörren, i hallen hänger hans ytterkläder. På väggen sitter ett nyckelskåp fullt med nycklar. Uppe på skåpet står en trasig kikare. På golvet ligger en grå matta med texten ”Välkommen”.”

Kusligt, eller hur? Nackhåren reser sig, inte sant?

Och värre blir det:

”I det trånga badrummet till höger finns toaletten, en dusch och handfat. På plastmattan på golvet står en vit korg med smutstvätt.” Det påminner väl nästan lite om Josef Fritzl? Hade inte han också ett trångt badrum?

Men det är nu det börjar verka som om det är Ernst Kirchsteiger som har skrivit texten:

”I det stora rummet med sluttande tak finns både tv, säng och kök. För att dela upp golvytan satte Eklund ut bokhyllor mitt i rummet.” Ingenting undgår den fiffige inredaren: ”Mitt i rummet har han möblerat med en grå skinngrupp framför tv:n.”

Lite mer Ernst över det hela skulle det förstås varit om möblemanget varit hemtillverkat, och då hade det även varit mer likt Fritzl. Jag är säker på att Aftonbladet suckade besviket över det här.

Fast ändå, Eklund går iallafall att framställa som en riktigt äcklig karslok:

”På byrån står en urdrucken ölflaska.” ”Kläder ligger slängda i sofforna. På soffbordet står två tomma flaskor Trocadero.” Ja, usch. Sliskigt! Men värre blir det: Polisen hittar mängder med porr i lägenheten, och Eklund erkänner för Polisen att han sysslade med sådant redan som 15-åring!

Nu vet man ju varför han blev mördare och våldtäktsman. Det berodde naturligtvis på porren. Eller hur?

Samlade på trosor gjorde han också. Han borde ha samlat på frimärken istället.

Längre fram i ”artikeln” kan man läsa:

”Anders Eklunds beskrivning av sin barndom ger inga ledtrådar om varför han ska bli dubbelmördare och våldtäktsman.”

Uppenbarligen avslöjade han alltså inte den planen för syokonsulenten. Inte heller för en polare under skoltiden, som uppfattade honom som ”En go och glad kille, som vilken normal bondbykille som helst.” Det där tycker jag låter egendomligt. Menar skolkamraten att det är onormalt att inte vara go och glad? Skulle alltså ungdomar under 70-och 80-talen (som Anders Eklund) inte ha fått ångest, varit deppiga och mått dåligt?

Jag tror att om skolkamraten hade sagt:

”Han var en deppig kille med djupa funderingar om livet, han hade ätstörningar och skrev dikter om självmord. Han färgade håret svart och skar sig.” så skulle det betraktats som Orsaken till att Anders Eklund blev som han blev.

Andra personer som känt Eklund tidigare i livet har också uttalat sig: En kvinnlig bekant under 80-talet tyckte han var ”snäll, hjälpsam och glad, men samtidigt lite slemmig, han ville alltid ta på en och komma nära.”

Det är verkligen slemmigt med personer som vill ta på en och komma nära. Jag avskyr folk som jämt vill skaka hand eller ännu värre, kramas! Blä!

Vidare avslöjar Aftonbladet den otäcka informationen att Eklund minsann hade dåliga betyg i gymnasiet och bodde hemma hos sina föräldrar tills han var över 20 år, som den äckliga parasit han är.

Jobbigt för Aftonbladet att det mest varit såna här anti-nyheter Farbror Blå sålt ut…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s