Tortyr av spädbarn fullt lagligt i Sverige

Det finns oerhört många religioner och kulturer runtom i världen som hittar på de mest egendomliga, och ofta fruktansvärda, smärtsamma och farliga traditioner. En sådan tradition är könsstympning, som förekommer i stort sett överallt.

Här i Sverige, Den Bästa Av Alla Världar, där alla är feminister och genusforskning är en stor vetenskap och alla vet att män är djur och kvinnor är offer, här betraktas naturligtvis kvinnlig könsstympning med avsmak. Precis som sig bör, det är en bestialisk, barbarisk tradition som hör hemma i en riktigt mörk skräckfilm.

Men som sagt, här i Sverige är det ju tyvärr bara kvinnor som är offer. Därför är det fullt lagligt att könsstympa små pojkar. I Den Självgodaste Av Alla Världar (utom möjligen USA, där det förövrigt nästan är praxis med manlig könsstympning), i år 2008, kan man utan risk för fängelse eller annan bestraffning tortera små barn sålänge de bara inte är flickor. Man behöver inte ens använda bedövning eller vara läkare.

Naturligtvis tycker jag som den liberal jag är att det är helt okej för en vuxen person att skära sönder sin kropp totalt. Könsorgan, fingrar och tår, händer och fötter, armar och ben, ögon, öron och näsa: Varsågod! Det är helt upp till var och en vad man vill göra med sin kropp.

Sin kropp. Men andras kroppar?

Det är helt absurt att bara kvinnlig könsstympning är förbjuden i Sverige. Helt absurt. Så länge man inte är vuxen ska operationer enbart ske på grund av att det är något fel på kroppen som innebär att hälsan riskeras. Inte på grund av religion eller kultur.

Föräldrar ska ge fan i sina barns könsorgan!

Annonser
Det här inlägget postades i Samhället och Skamhället. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s