Bajsspace

Så, när jag hade lagt upp Maniac Medias sida på Myspace dröjde det trots allt inte länge innan jag också la upp en sida åt Myling, min musik. Det är ett risktagande, för jag har fortfarande ingen aning om hur länge det dröjer innan första låten ens blir inspelad. Allt som finns däruppe på sidan är ett 30-sekunders klipp från 2004, och jag vet inte hur länge det kommer att vara så.

Men jag la upp sidan ändå. Mycket riktigt är det även här någon djävla amerikan som redan har norpat den adress som passat bäst åt mig. Vad fan är det med amerikaner egentligen, det här är ju dessutom ett svenskt ord!

Hur som helst la jag upp sidan. Men fy vad användarovänligt Myspace är! Layouten är fruktansvärt ful, men hur gör man för att fixa till den? Underligt nog finns det på musikersidorna inte ens det instrumentet som finns på ”vanliga” sidor på Myspace.

Jag fick leta i deras så kallade faq. Där hittade jag ”De vanligaste frågorna”.

Uppenbarligen är det alltså fler än jag som undrar hur man gör en snyggare layout.

Men vad är då svaret Myspace skriver till frågan gällande färg, grafik och ljud? Jo:

”Det är jättelätt! Fråga bara någon som redan gjort det, det är ett bra sätt att få vänner!”

Men tack för ingenting då, idioter…

Så jag tjatade en massa på lite olika vänner som har snygg layout. Tur att jag redan kände dem, de hade nog knappast tyckt det varit ”ett bra sätt att få vänner” att bli tjatade på om och om igen av en massa nya typer på Myspace.

Vad som hände var att jag fick tips om att använda lite olika layoutinstrument som är upplagda på andra ställen på internet… Sagt och gjort, jag testade lite. Slutligen använde jag ”Pimp My Space”. Mylingsidan är fortfarande inte som jag vill ha den. Det finns text som inte alls har rätt färg, framförallt. Men jag orkar inte krångla med skiten hur mycket som helst.

Layouten är inte som den är tänkt, men den är hur som helst inte ful

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s