Senaste scoopen om Josef Fritzl

Så de senaste dagarna har det framkommit att österrikaren som låste in sin dotter i källaren och är både far och morfar åt flera av sina ungar, även låste in sin mor på vinden.

Ser man på, hur det kan bli! Vad ska komma fram härnäst om Fritzl? Kanske är hans hustru hans syster? Eller hans dotter, hon med? Kanske är han själv sin egen son? Möjligheterna är oändliga.

Nu vill hustrun skiljas. Konstig kvinna…

Men egentligen, så är tanten en konstig kvinna. Det har tidigare spekulerats mycket kring ifall hon vetat om vad som pågick i källaren eller inte.

Svår fråga. Men en sak hon omöjligt kan ha undgått att känna till, var att hennes make satt i fängelse i 18 månader i slutet av 60-talet för våldtäkt på en 24-årig kvinna. Det måste hon ha vetat, eftersom de var gifta då och hade barn. Man kan ju undra varför hon inte redan då ville skiljas?

En annan intressant sak att fundera på, är vem som tog hand om fången på vinden under de 18 månaderna som Josef Fritzl själv satt inspärrad. Josefs mor ska enligt scoopet ha suttit på vinden mellan 1959 och 1980. Alltså bör Josefs hustru ha försett fången på vinden med mat 1967, för vem skulle annars ha gjort det?

Det i sin tur innebär att hustrun sannolikt kan ha vetat mycket mer om sin makes hobbyverksamhet än hon erkänner.

Varför har förresten dottern från källaren kastat ut sin mor nu? Enligt uppgift ska det vara för att hon är arg över att hennes egna ungar kallat hennes mor för mor. Men kan det inte istället vara så att hon fått reda på att tanten vetat om vad som pågått i källaren?

Ju fler scoop som uppdagas, desto märkligare teorier. Redan nu tror en stor del av världen att Fritzl egentligen bor i Australien! Jag skojar inte. Det finns massor med filmer på youtube där detta påstås. Högst sannolikt är det på grund av jeppar som inte tror att det är någon skillnad på ”Austria” och ”Australia”.

Intrigerna tätnar.

Detta inlägg publicerades i Historiska sagor och sagolika historier och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s