Tokfeministerna skyltar med sin dumhet

Det är tjockt med tokfeminister ute i trafiken numera. De är så många att de tillochmed har lyckats få en egen trafikskylt. Den kallas ”Fru Gårman” och är en övergångsställe-skylt med en person i klänning, som ska finnas tillsammans med de gamla ”Herr Gårman”-skyltarna. Eller om det eventuellt är en övergångs-period, och gubb-skyltarna ska skrotas sedan?

Det är lätt att man drar på smilbanden åt detta fåneri. Tokfeministerna själva firar antagligen och anser sig ha gjort en stor seger. Tagit ytterligare ett steg mot ett mer ”jämlikt” samhälle, eller ut i vägbanan eller hur de nu vill uttrycka det.

Alla vettiga personer inser naturligtvis att hela den här grejen är trams. Men vad ingen verkar ha insett, varesig tokfeministerna eller de vettiga människorna, är att den här idiotin driver Sverige allt närmare ett apartheidsystem.

Alla känner till att i USA och Sydafrika har svarta och vita tidigare haft skilda platser att röra sig på. I många länder är det fortfarande på samma sätt- mellan könen. Män och kvinnor är inte tillåtna att röra sig på samma ställen.

I Sverige har vi idag invandrare från sådana länder. Hur ska de reagera när de ser dessa skyltar? Hur ska de tolka dem? En vettig människa som vet att det finns skyltar för kvinnor vid somliga övergångsställen och andra skyltar för män vid andra, begriper ju att det betyder att kvinnorna och männen inte ska gå över gatan på samma ställen.

Det är ju så det är vid toaletterna. Där är det också olika skyltar för kvinnor och män, och utanför kvinnornas toaletter bildas snabbt en lång kö.

Vad vi behöver för ett jämlikare samhälle är inte fler dumma skyltar i trafiken som kommer att feltolkas. Vad vi behöver är att både män och kvinnor använder samma djävla toaletter. Det är inget stort steg för jämställdheten, men ett jättekliv jämfört med det här larvet.

Vad gäller skyltar som kunde feltolkas av invandrare, hade vi dem redan på 40-talet. Gissa hur nyanlända flyktingar från Tyskland tolkade ”förbjuden”?

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s