Viktiga nyheter om Statsministern!

Liksom tidigare Mona Sahlin och Göran Persson, har nu även Schtadtsmienister Freidrisch Reinfeldt dykt upp i dum-media för att berätta trams. Under kvällen blev han i sanning hårdgrillad av den seriöst grävande reportern Kristian Luuk.

Det framkom, hör och häpna, att Reinfeldt tyckte om att städa, stryka, diska och tvätta! Plötsligt finns så många fler orsaker för alla feminister att rösta på moderaterna, inte sant?

Reinfeldt berättade att han och hustrun tycker om att lyssna på högljudd musik och ”stå och studsa” under tiden, tills någon av de tre ungarna ber dem sänka. Det här var naturligtvis mums för Kristian ”Muuu” Luuk, och nu är Göran Persson inte längre ensam om att som svensk statsminister stått och ”dansat” i Dumburken med en djävla kossa. Jag undrar hur länge det dröjer innan den där förnedringen hamnar på youtube?

Reinfeldt berättade att städning och hög musik var en ventil för honom. Men det framkom minsann mer spännande saker än så på denna licenssponsrade TV-variant av Hänt i Veckan!

Reinfeldt berättade att den största förändringen i hans liv var 15 månaders militärtjänst när han sov som en stock och lyssnade på ”Big in Japan” med Alphaville. Annan musik han lyssnade på var Abba. Det ni! Plötsligt finns det mycket större anledningar för alla som gillar handklapps-synt eller musikal-musik att rösta på moderaterna.

Fast å andra sidan finns det större anledningar för alla snusande, supande hårdrocksdrägg att bli socialdemokrater. Ja, speciellt som Statsministern berättade att superi aldrig varit hans grej. Då tänkte han sig minsann inte för! Tänk vad många alkisar som nu känner sig alienerade från sin Statsminister med de stora hundvalpsögonen!

Annat spännande som framkom under grillningen var att Statsministerns mellanbror var i ”kultursvängen” och hade varit Mattis i nån Astrid Lindgren-pjäs, och sett ut som Leif Pagrotsky med skägg och hår åt alla håll. Vidare pratade Statsministern på om att det nog var bra med en Statsminister som själv hade ungar och visste hur det var. Ja, vad fint. Nu har alla föräldrar en bra anledning att rösta på moderaterna. Nu är de ju nästan släkt med Reinfeldt. De är iallafall själsfränder, eller hur?

Och så fick man veta att Statsministern samlade på frimärken. Han fick ett licenssponsrat album med frimärken av Luuk, fast han såg inte så glad ut. Istället berättade han att han redan hade alla frimärkena. Det var ganska ohyfsat tycker jag. Mona Sahlin var mycket tacksammare för sin present när hon blev grillad av Luuk.

Det är väl en bra anledning för alla som betalar TV-licens att rösta på socialdemokraterna?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s