Buu för Diktatordottern Viktoria!

Idag har det varit en massa trams, fånerier och babbel i media om att Diktatordottern Viktoria förlovar sig, ifall hon får tillåtelse av Diktatorn och Statsministern. Konstigt nog är det ju en massa jönsar som bryr sig om det och vill stå utanför slottet och hurra.

Nog för att jag tycker detta vore ett utmärkt tillfälle att stå utanför slottet, men inte för att hurra, utan för att demonstrera, bua och ställa till det. Hela leken är bara en löjlig kvarvara från äldre tiders diktatorfasoner, och förtjänar precis lika mycket demonstrationer som FRA, IPRED och rättegången mot Pirate Bay, för bara för att vissa diktatoriska lagar råkar vara mycket äldre än andra, innebär det ju inte att inte även de ska skrotas.

Naturligtvis ska alla jönsar som vill underdåna sig Fröken Viktoria och hennes familj få göra det, men knugafamiljen ska inte särbehandlas i lagen. Alla människor ska behandlas lika!

Och självklart ska då även alla andra som vill vara kungar, kejsare eller andra lustigheter ha samma lagliga rätt att vara det. Som jag tidigare konstaterat här i bloggen är sådana självklarheter tyvärr något som måste drivas fram på olaglig väg.

Genom att riskera fängelse är jag alltså en pionjär som tar mig titeln Konung. En titel, men ingen särbehandling…

Buu för Diktatorn! Buu för Diktatordottern! Buu för Sverige som diktatur! Och trefaldig skål för Kung Sven Vår Hjälte!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s