Mona Sahlin hycklar vidare

Mona Sahlin har haft det jobbigt ett tag nu tycker folk. Hon är visserligen ledare för landets största parti och kommer säkert bli statsminister, men folk tycker ändå att hon har det jobbigt.

Det tycker nog hon med. Varför griper hon annars efter halmstrån i desperata se-på-mig-utspel i media gång på gång, istället för att försöka ägna sig åt opinionspolitik? Annat än den självklara anledningen naturligtvis, att hon inte är speciellt skicklig som politiker men desto skickligare på sina mediautspel?

Sahlin har i många år nu fiskat efter röster bland så kallade HBT-personer genom att dansa omkring i Stockholm Pride och komma med uttalanden om att homosexuellas fester är ”roligare” (ett ganska fördomsfullt påstående, inte sant?). Och nu när det beslutats att samkönade får gifta sig, tyckte förstås den gamla ragatan att hon skulle passa på igen. Hon ”firade” beslutet genom att kyssa Ulrika Westerlund från RFSL på munnen, så tidningarna skulle kunna visa upp det och skriva om ”Mona Sahlins heta homokyss”.

Vad är det för ett djävla trams?!

Ska Sahlin gifta sig med Ulrika Westerlund?

Är de ihop?

Är Mona Sahlin homosexuell?

Nej för i helvete, det var bara samma djävla röstfiske som vanligt. Förhoppningsvis fattar majoriteten det, och Sahlins utspel blir ett magplask.

Jag undrar också varför socialdemokraterna inte såg till att samkönade fick gifta sig medan de satt på tronen. Behövdes det verkligen en FRAscistisk borgarallians till att fatta ett sådant beslut?

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s