Callgirls of dah Playbum Pension

Mjukporrimperiet Playboy påstår sig ha som koncept att dyrka ”the girl next door”. Men är det så?

Hela Hugh Hefners affärsidé är att han själv ska visa upp sig som en cool snubbe som lever livets glada dagar med massor av pengar, lyx och vilda fester, omringad av vackra unga kvinnor som dyrkar honom. Hur mycket av det där stämmer egentligen in?

I den löjliga TV-serien ”Girls of the Playboy Mansion” som Kanal 5 visar, ser man inte Hefner som någon tuff glidare. Där ser man honom som en gammal gubbe som lunkar omkring i pyjamas dagarna i ända, utan att någonsin ta på sig riktiga kläder.

Och hur är det med ”the girl next door”? Jo pyttsan! Alla kvinnor som syns ser ut som Barbiedockor, alla likadana silikonbimbos med blonderat hår. Det är ju heller inte svårt att lista ut ifall de verkligen dyrkar den där gaggige gamle gubben eller om de bara är där för att det finns pengar att tjäna.

Nej minsann, jag tycker visserligen inte om att fokusera på åldrar, men när man mest ser ut som någon som rymt från ålderdomshemmet så passar man inte längre i en affärsidé där man ska framställa sig som ”den där lyckade grabben som alla män vill vara”. Och fokuserar man på guldgrävande plastbrudar som allihop ser likadana ut, med mer silikon än underhudsfett och alla lika blonda, då är det bara löjligt att kalla dem ”the girls next door”.

Vanliga kvinnor, såna som finns ”next door”, ser inte ut sådär! Som tur är…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s