Bakslaget

Såsom varandes aktiv inom Sverok, fick jag möjlighet att besöka ett så kallat ”Slag” nu i helgen. Slag är trevliga, fast nån politiker som var där kallade dem för ”fancy pansy” vill jag minnas. Kanske för att vi blev bjudna på gratis hotellboende, gratis mat, gratis resor och hade allmänt roligt.

Men än sen då? Sverok är rikt som ett troll. Vissa tycker att förbundet bara är till för att överföra pengar till föreningar, men det tycker inte jag. Jag menar att en spelorganisation kan göra så mycket mer för spel som kulturell verksamhet i samhället, än en massa föreningar kan göra, speciellt som troligen inte ens hälften av alla gamers känner till att föreningarna existerar.

Men isåfall är det ju viktigt att de som är aktiva inom förbundet har möjlighet att träffa varandra då och då, lära känna varandra, få kontakter, bli vänner och så vidare.

Hur som helst! Vanligtvis när jag skriver något i bloggen om Sverok, är det någon typ av kritik, oftast negativ, eftersom det finns många nissar i Sverok med konstiga idéer. Men det ska jag inte göra nu, den här gången vill jag bara lägga upp min film från i helgen och påpeka att jag haft lattjo lajban.

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s