Epilog med Sverok Väst

Jag skulle gissa att de flesta läsare, åtminstone ni som inte själva är medlemmar i Sverok, helst vill läsa om något annat ett bra tag framöver nu. Så fröjda er! Förhoppningsvis är detta det sista jag skriver om förbundet på ett tag, och kanske kommer jag dessutom snart att få ork att skriva i bloggen lite oftare.

Vad det hela handlar om framfördes ganska klart i förra kolumnen- Jag har suttit ett år i Sverok Västs styrelse och lagt min ork på ideellt arbete, för att finna glädjen i att smutskastas.

Om sanningen ska fram hade jag egentligen ingen större lust att sitta kvar ytterligare ett år. Men jag ställde upp som kandidat i årsmötet ändå, av flera orsaker. Jag visste att jag kunde göra mycket bra i Sverok Västs styrelse, jag hade redan erbjudit mig och jag ville inte hoppa av för att jag visste att det fanns personer som tyckte illa om mig.

Så jag ställde upp som kandidat, med förhoppningen att bli behandlad som övriga kandidater. Det blev jag inte. Utan att visa upp några bevis för sina anklagelser pekade plötsligt valberedningen ut mig till någon sorts skurk. Den som är intresserad av att läsa mer om hela parodin kan göra det på Sveroks forum där jag la in en tråd om det.

Att inte ha blivit vald av årsmötet är inte tråkigt. Det är snarare något av en lättnad. Men att inte ha blivit det beroende på att valberedningen betett sig oprofessionellt och behandlat mig annorlunda än övriga kandidater för att se till att jag inte skulle väljas- Det är djävligt tråkigt.

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s