Det gäller att fokusera på det viktigaste!

Ja, nu ska Fröken Kronprinsessan gifta sig, minsann. Och Svenska Folket rasar. Men varför? Jo, därför att Farbror Knugen af Örebro ska lämna över henne i kyrkan. Det går inte för sig. Det är, typ, alldeles för gammalmodigt, nedlåtande mot kvinnor och jadajadajada.

Så folket startar facebook-grupper om detta. Slagkraftiga grupper för att visa sitt kollektiva missnöje.

För… Svenska Folket ser det som mycket viktigt att Kronprinsessan inte ska lämnas över i kyrkan som nån djävlans ägodel.

Att Kronprinsessan fortfarande under Herrens år 2010 är just Kronprinsessa, det är tydligen oväsentligt. Att Knugen af Örebro, Kronprinsessan och hela deras familj lever i en Barbie-world med rätt att göra lite vad de känner för, inklusive gå in på banken med senaste jaktgeväret och skjuta ner första bästa typ, det är en sån där sak som Svenska Folket inte bryr sig om. Knugen af Örebro kommer ju aldrig göra så ändå. Så vad spelar det för roll att han teoretiskt sett kan göra det utan att riskera att hamna på kåken?

Kronprinsessan, däremot, hon ska nu lämnas över, bara för att hon råkar vara kvinna. Fy så upprörande. Svenska Folket rasar.

Kronprinsessan, hon rasar inte. men det är tydligen oväsentligt. För Kronprinsessan, hon är ju inte en riktig människa. Hon ska se till att uppföra sig så som Svenska Folket vill att hon gör, och Svenska Folket vill att hon ska stå för jämlikhet. Lite lustigt med tanke på att hon är Kronprinsessa och därför står över varenda djävel i landet utom Farbror Knugen af Örebro, men ändå. Ingen har anklagat Svenska Folket för att vara smart.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s