Experternas råd: Ingen vill ha dig eftersom du är en lumpen idiot!

Metro kunde man idag läsa ”därför ratar kvinnor män som dejtar på internet”. Under denna rubrik talade ”experterna” om följande kloka tips:

”Kvinnor har tröttnat på oseriösa män som bara pratar om sex”.

Eh? Behöver man vara ”expert” för att fatta det? Det kan väl vilken människa som helst med någorlunda vett i skallen begripa. Nu har Metro gjort bort sig med att skriva en anti-nyhet som värsta Aftonbladet.

”Experternas” kloka råd, förutom att inte bara prata om sex:

”Inled ett samtal med en ärlig komplimang, till exempel ”vilken söt näsa” eller ”bra beskrivning”! Lägg in tre bra bilder på dig! Ett på hela kroppen, ett där du gör något sportigt och ett på ansiktet! Se glad ut! Beskriv vilken sorts kvinna du söker, men beskriv de inre egenskaperna! Stora bröst och blont hår är inga inre egenskaper!”

Suck…

Nej, och ”expert” på Metro verkar vem som helst kunna vara. Varför inte bara skriva som det är:

”De lumpna idioterna är de som sorteras bort först, så även om du bara är intresserad av sex så ska du inte låtsas om det, din djävla korkade kretin, håriga apa från träden! Klipp dig, sätt på dig en slips, sluta dreggla, låtsas som om du gått såpass länge i grundskolan att du åtminstone kan stava till ”nästan lika mycket IQ som en nyfödd guldfisk” och lägg för guds skull av med att låta tungan hänga nere på marken! Pucko!”

Det mest intressanta med ”experterna” var att den ena inte själv hade prövat nätdejtning, och den andra var man. Så vad som gjorde dem till experter förstår jag inte riktigt… Däremot har jag en misstanke.

Den kom när ”experterna” började jiddra om alla ”välutbildade kvinnor” kontra ”lågutbildade män” vi har i Sverige.

Aha! Där kom en lite mer intressant nyhet: ”Experterna” menar att svenska kvinnor anser sig för goda för svenska män, eftersom de gudbevars är akadeemiker.

Där kan ”experterna” mycket väl ha en poäng. Men vad kan man göra åt problemet? Där hjälper det inte att föra sig hövligt. Är du inte välutbildad, så är du ointressant. Då kvittar det lika hur du beter dig i övrigt.

Tydligen måste man alltså skaffa universitetsexamen för att nätdejta, eller också innebär det att man är en oseriös orangutang som bara skriver om sex.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s