Alla ska lyda

I år har de rödgrönas stora propagandabudskap varit ”För hela Sverige”. På Facebook kan man ”vattenstämpla” sin presentationsbild med detta budskap för att visa att man står bakom sossarna och deras lakejer.

Vid förra valet hade sossarna en liknande propagandamening: ”Alla ska med”. Ett budskap som säger ytterst lite, men ändå så mycket. Vaddå ”För hela Sverige”?  Vaddå ”Alla ska med”? Om man inte vill med då? Om man inte vill att de rödgröna ska vara ledare för en?

Det är oviktigt.

Meningen säger vad socialdemokraterna har för åsikt: Alla ska, oavsett egen vilja, stöpas med i samma form, bli samma duktiga arbetare, samma goda medborgare, samma duktiga idioter.

Människor ska inte ha individuella åsikter och absolut inte leva individuellt. Alla ska med! Oavsett om de vill eller ej. Och de rödgröna ska stå som ledare för hela Sverige! Speciellt för Sverigedemokraterna och andra som kan tänkas vara emot den idén.

Alla ska med. Oavsett de vill eller ej.

För hela Sverige. Speciellt den del av Sverige som vore emot detta.

Detta är socialisternas åsikt, och de lägger fram den på ett sätt som ska få folk att känna sig delaktiga i skiten. Underligt nog är ju folk i allmänhet så korkade att det dessutom fungerar.

Det är ju därför Moderaternas propagandaparoll i år är ”Framåt tillsammans”. Vaddå tillsammans? Jo, hela bunten, alla ihop, varesig vi vill eller inte. För ”nya moderaterna” har förstått att om de beter sig som socialdemokraterna kommer fler att tycka om dem…

Sossarna däremot, de har tydligen inte förstått ännu att det inte är så många av de duktiga idioterna (Va? Ja väljarna alltså) som tycker om Fru Toblerone. Det var nog där de sket sig i näven. Det var deras stora misstag, att envist låta tanten fortsätta år ut och år in och slutligen trots alla sina klavertramp bli partiledare, med målet att bli statsminister.

De kan låta feministerna gnälla om att Reinfeldt blir vald av männen för att Sahlin är kvinna hur mycket de vill, men sanningen är att majoriteten av ”folket” (Vi som ska med, alltså. Vi tillsammans. För hela Sverige.) inte gillar den där ”klämkäcka arbetarknegerskan”.

Vinner inte de rödgröna, beror det troligen på att de skjutit sig i foten med henne. Och om de vinner, innebär det att alla ska med och skjuta sig i foten, för hela Sverige.

Det är så det fungerar i en demokrati.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s