Vem vill slå Filip och Fredrik?

Det finns två pajaser i TV, två allmänt fåniga clowner vid namn Filip och Fredrik. Tidigare bestod såna där narrer av påhittade karaktärer- Agne och Svullo, Ronny och Ragge, Kurt Olsson och allt vad de hette.

Gemensamt för dem alla var att deras gimmick var att göra bort sig. Det egendomliga är att Filip och Fredrik, som är två riktiga människor, gör bort sig betydligt mer, men majoriteten verkar inte fatta det.

Här har vi två fånar som har åkt omkring jorden runt och äcklat sig som TV-underhållning. De har testat droger, de har gjort sig löjliga tillsammans med porrstjärnan Ron Jeremy, de har gjort sig ännu löjligare ihop med Jackass-kändisen Steve-O knarkande ihop med sin flickvän i deras bil, och värst av allt: De har begått sexuella övergrepp i TV.

I programmet ”Ursäkta röran (vi bygger om)” i TV 4 gick de fram till vilt främmande karlar och tafsade dessa mellan benen. Ett allvarligt brott som borde ha lett till att båda två samt den ansvarige för programmet alla hamnade i fängelse, och därefter hade förbrukat sina karriärer inom TV.

Men inte då. Inte i Sverige.

Kanske berodde det här på att det var män de förgrep sig på, och inte kvinnor?

Jag har själv sjukt nog flera vänner som tycker Filip och Fredrik är alltifrån roliga till genier. Vänner som tycker att jag reagerar för kraftigt över det här med att deras idoler begått sexuella övergrepp som TV-underhållning.

Men Filip och Fredrik visste inte om vad deras offer varit utsatta för tidigare i livet. Någon av dem kan ha gått hem och tagit livet av sig efter de där pellejönsarnas påhitt, som kan ha varit droppen som fått bägaren att rinna över. Jag tycker det är väldigt synd att inte någon av dem besvarande övergreppet med att krossa brottslingens näsa.

Det hade varit bra TV, det.

I pågående trams-program ”Lite sällskap” leker Filip och Fredrik att de är advokater och att de befinner sig i nån sorts amerikansk Judge Judy-domstol där de valsar omkring och låtsas att de förhör folk. Maken till idioti.

Här har vi två av de som i flera år arbetat heltid med att förstöra den svenska TV-underhållningen. Jämfört med Filip och Fredrik, är rentav Paolo Roberto en supertalang inom TV.

De skulle kunna göra ett program tillsammans- ”Vem vill slå Filip och Fredrik?” Roberto kunde vara programledare, och så skulle folk kunna komma dit och klå upp de båda sexbrottslingarna. Det hade jag själv lätt ställt upp på.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vem vill slå Filip och Fredrik?

  1. Pingback: Märtha Louise- ingen ängel precis | Maniac Media

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s