Att kommentera i min blogg

Det verkar som att jag återigen får ta och påpeka en självklarhet, men tydligen är vissa av mina läsare jubelidioter. Om du inte tror att jag syftar på dig, då gör jag sannolikt inte det, men känner du dig träffad, så varsågod.

Av och till är det ju så att folk vill kommentera mina krönikor, något jag tycker är roligt. Allra roligast är det förstås om det är någon som vågar stå för sina åsikter och berättar vem vederbörande är, men jag brukar också låta folk använda sina så kallade nicknames. Speciellt om det är personer jag känner.

Men är du ohövlig, räkna isåfall inte med att din kommentar någonsin dyker upp, okej?

Sen har jag nyligen upptäckt en annan sak, som inte är så självklar men som jag nog bör berätta för er som är sugna på att kommentera.

Ibland har folk suttit och skrivit långa kommentarer som sen aldrig dykt upp. Detta beror oftast inte på att det är jag som inte tyckt att kommentarerna varit okej, utan på att programmet tydligen sorterar bort kommentarer som det anser är ”för långa”- trots att det påstår att de sparas. Detta är skit, men dessvärre inget jag kan göra något åt.

Så, för den hågade kommentatorn: Skriv korta kommentarer, var artig och signera helst med ditt namn. Isåfall kommer både programmet och jag gärna att lägga upp din kommentar. Skriver du bara en massa skit raderar jag det, och skriver du långa kommentarer riskerar du att programmet gör det.

För fortsatt kommenterande, Sven Bergersjö

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s