Det var bättre förr!

I morse såg jag på Dumburken att vår grundlag ska skrivas om efter årsskiftet. Sveriges medlemskap i EU ska skrivas in i grundlagen. Man kan ju fråga sig varför? Det innebär ju bara att det blir mycket svårare för Sverige att gå ut ur EU ifall vår politiker-elit en vacker dag inser att så borde ske.

Man kan ju verkligen tycka att en sån här viktig omskrivning i grundlagen borde behandlas via folkomröstning, men tvärtom så har hela debatten skett mer eller mindre i lönndom. Media har inte precis slagit larm. Viktigare för media är att visa upp vad som händer i ”Bonde söker Fru”.

Jag hävdar att de flesta inom media grovt sviker sitt arbete som tredje statsmakt.

Naturligtvis är de inte de enda svikarna. Som vanligt är det politikerna som är värst, och i det här fallet är de allra värsta svikarna Vänsterpartiet.

Vänstern har alltid varit emot EU. De ville inte att vi skulle gå med och de har alltid viljat att vi ska gå ut ur den odemokratiska unionen. Det, samt att de är emot rojalismen, är nog de åsikter jag delar mest med dem. Annars håller jag inte med dem om mycket.

Och nu kan jag inte heller respektera dem (om jag nu hade gjort det innan), för nu har de röstat för att medlemskapet i EU ska skrivas in i grundlagen. Detta trots deras egna åsikter om EU. Vad kan det vara annat än ett oerhört svek mot deras väljare?

De enda som röstade emot grundlagsändringen, var Sverigedemokraterna– och det var väl det som var orsaken till att kommunisterna röstade för. De hatar Sverigedemokraterna så mycket att de struntar fullständigt i sin egen politik och följer Reinfeldt och gänget, för att slippa riskera att det står i media att de fraterniserar med nazisterna.

Detta gör de rödgröna till ingenting annat än feglortar.

Det var bättre förr, när EU-medlemskapet inte stod med i grundlagen och när kommunisterna vågade stå för att de inte ville att vårt land skulle vara med i EU.

Gott nytt år!

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s