Allt är soffliggarnas fel!

Nu gnäller röstlobbyn på soffliggarna och anser att det var deras fel att valresultatet blev som det blev. Lite lustigt, med tanke på att rent logiskt var det väl snarare de som röstade som var skyldiga till den saken?

Jag läste en intressant liknelse, om man ska säga att människor som valde att inte rösta bär skulden till vad de som röstade drog upp ur skiten.

Det är lite som att säga att om jag går fram till vem som helst och säger ”om du inte dödar två personer, tänker jag döda tre” och vederbörande trots detta inte dödar två personer, så är denne person ansvarig till mitt trippelmord.

Riktigt så fungerar det inte i verkligheten.

Soffliggarna beblandade sig inte med smutsen och är därför totalt oskyldiga till vad väljarna röstade på.

Visst, soffliggarna var många och ifall allihop hade gått och röstat på vilket parti som helst, så hade detta parti fått massor av mandat.

Det är det röstlobbyn inte tänker på- soffliggarna kanske inte ville vara delaktiga i att något parti skulle få massor av mandat? Varken sossarna, moderaterna, sverigedemokraterna eller några andra av lögnarna?

Det enda röstlobbyn tänker på är att om soffliggarna hade gått och röstat på något annat parti än sverigedemokraterna, så skulle sverigedemokraterna fått färre mandat. Men om soffliggarna röstat sverigedemokraterna då?

Isåfall hade ju sverigedemokraterna fått fler mandat! Så varför inte gnälla på de som faktiskt röstade på dem, om det är det ni är besvikna över?

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s