Prins Daniels gräddfilsutbildning kan vara olaglig- vem är förvånad?

Aftonbladets stora scoop idag handlade om att Hovet- i sig en institution som bryter mot de mänskliga rättigheterna- köpt en gräddfilsutbildning åt den där Prins Daniel, en utbildning som kan vara olaglig.

Nähää? Alla är förstås förvånade och djupt chockade?

Killen har gift in sig i en familj som är känd för att om och om igen bryta mot lagen. Det har bara varit en tidsfråga innan han själv skulle vara delaktig i något av alla dessa brott.

Det är lite som om han skulle gift sig med en tjej i ryska maffian- det hade varit djävligt underligt om han inte själv haft lite kriminalitet som hobby, inte sant?

Nu står ju den svenska kungafamiljen, till skillnad från den ryska maffian, faktiskt över lagen. Diplomatisk immunitet och sån där skit alltså. Men det är ändå alltid roligt att läsa om deras brott. Förr eller senare inser nog även svenskarna hur sjukt det är med rojalism, och desto fler skandaler och lagbrott som poppar upp, desto fortare borde det gå.

Det är ganska komiskt att majoriteten här i Sverige verkar vara så kritisk mot Berlusconi och vad han var för sig för nåt, men samtidigt bara rycker på axlarna åt familjen som hänger på deras egna ryggar med piskan i hand.

Komiskt, ironiskt och tragiskt.

Den där Prins Daniel, han verkar inte vara den allra smartaste. Han hade visst bara 0,1 på högskoleprovet- det trodde jag knappt var möjligt. Han måste ju chansat på i stort sett vartenda svar.

Att blåsa 200 tusen kronor på en utbildning åt honom, det måste vara mer bortkastat än att låta Knugen bränna pengarna på en strippklubb…

Men att han snabbt kommer att lära sig bete sig som sin nya familj, det är jag helt övertygad om. Och om sådär 10-20 år, när hans hustru blivit lika skabbig och sliten som sin mor (med eller utan ansiktslyftningar, botox och övriga plastikoperationer), då kommer även Prins Daniel rumla runt på strippklubbar med älskarinnor.

Bara vänta och se.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s