Det är skillnad på barnen i Konungariket Sverige!

Det finns många människor i världen. En överbefolkning på många milliarder. Trots detta, arbetar Sverige och svenskarna mycket aktivt och för dyra pengar med att skapa fler. I Göteborg har man börjat transplantera livmödrar från mödrar till sina döttrar, ifall döttrarna skulle råka vara födda utan livmödrar alltså.

För det vore ju alldeles fruktansvärt ifall de skulle vara tvungna att adoptera barn istället för att föda egna… Nu föder de alltså själva barn, som på sätt och vis blir deras egna halvsyskon. Forskningen har segrat, och fler barn är födda. Halleluja.

Men det är inte alla barn som är lika välkomna i Konungariket Sverige.

En liten flicka på två år som är född i Sverige ska nu utvisas till Frankrike, eftersom hennes biologiska mor som övergav henne när hon var 20 dagar gammal har franskt medborgarskap. Flickan har en fosterfamilj som vill adoptera henne, men det spelar ingen roll.

Migrationsverket menar att det är för barnets bästa att återförenas med sin biologiska mor- en mor som övergav henne 20 dagar gammal och som hon inte känner, och som för övrigt såvitt någon vet inte ens bor i Frankrike.

Sådan är skillnaden mellan barnen i Konungariket Sverige.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s