Luciafirande i Konungariket Sverige

En dag hände det något alldeles avskyvärt i Konungariket Sverige: Statsministern beslutade att hädanefter skulle det minsann vara olagligt att klä ut sig i något annat än vita klänningar i Luciatågen.

”Skandal!” skrev alla de vita kränkta männen i Avpixlat och Fria Tider. Eller nja, egentligen var de kanske inte allihop män, och kanske inte vita heller, men kränkta var de sannerligen. Hur som helst:

”Skandal!” skrev de, ”Ska man inte få klä ut sig till tomtar och pepparkaksgubbar längre? Det är invandrarnas fel! Jag känner inte igen det Sverige jag växte upp i! Nästa val blir det minsann Sverigedemokraterna! Och inte får skolavslutningarna vara i kyrkan längre som förr i tiden! Det är skamligt!”

Sådär skrev de och liknande saker.

Det gillade inte queerfeministerna, den autonoma våldsvänstern, genustänkarna eller Kawa Zolfagary.

”Usch, vilka vita kränkta män!” utbrast de. ”Näthatare! Nazister och kvinnohatare är de, allihop. De gillar Breivik, sanna mina ord! Men nu har det gått för långt!”

Och med hjälp av FRA, NSA och Expressen tog de reda på vilka de där Näthatarna var- vilket ju inte var så svårt egentligen, de var ju i stort sätt alla vita medelålders heterosexuella män… Eller nja, kanske inte riktigt, men mer eller mindre. Typ.

Sedan såg de till att den ene näthataren efter den andre fick sparken.

Haha, så ska det minsann gå till! Där fick de för sina tomtar och pepparkaksgubbar och negerbollar och kyrkavslutningar och det ena med det tredje.

Fast konstigt nog röstade de på Sverigedemokraterna iallafall, och det verkade nästan som om de fortfarande var såna där näthatande vita kränkta män. Vissa lär sig aldrig, eller hur?

Medan de olika sorternas näthatare hatade varandra och tjafsade om hur man skulle fira Lucia, så fortsatte ungdomarna att fira såväl den högtiden som alla andra så traditionellt som möjligt: Med alkohol och sex.

Så har högtiderna firats i Sverige i tusentals år, och så kommer det att förbli.

Snipp snapp snut, nu är sagan slut.

Detta inlägg publicerades i Historiska sagor och sagolika historier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s