Monarkin- en enande kraft?

Barbiedockan Victoria har blivit intervjuad av den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine, i samband med att hon skulle besöka Tyskland tillsammans med Ken- ursäkta, Daniel.

Victoria berättade där om sina åsikter om sin dotter. Denna ”måste lära sig leva med situationen”, menar Victoria. Och ja, det måste vi ju alla, på sätt och vis, samtidigt som vi- även Victorias dotter Estelle- kan göra vårt bästa för att göra något åt situationen, ifall den är dålig.

Det där är något som även Victoria måste lära sig leva med, för som jag tidigare påpekat tror jag att hon själv blir den sista arvsmonarken i Sverige.

Hon uttalar sig också om monarkin, som hon menar är en ”enande kraft”.

Ja, det skulle den kanske varit, ifall alla varit monarkister. Nu är det ju som tur är inte så, och därmed är monarkin heller inte enande.

Någon som däremot är ytterst monarkistisk, det är naturligtvis Victoria själv. Det komiska är dock att i samma veva som hon argumenterar för monarkin, vräker hon ur sig att hon är politiskt neutral.

Nej du Victoria, är du officiellt monarkistisk, då är du inte politiskt neutral. Det kommer du aldrig att bli.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s