Özz Nûjen- ändå bara en man

Komikern Özz Nûjen har skänkt 100000 kronor till Feministiskt Initiativs valfond. Det är upp till var och en att själv fundera över ifall detta var någon sorts dåligt skämt.

Är den bakomliggande planen att Schyman ska elda upp pengarna?

För ”den genusmedvetne” är det naturligtvis intressant och komiskt att se vilken könsstereotyp bild av Nûjen F! har lagt upp på sin webplats: En man klädd i kostym, fotograferad ur grodperspektiv, för att kunna blicka nedlåtande och dominerande mot den som ser honom…

Är detta något F! har gjort med flit, för att påvisa att trots sina 100000 kronor är Nûjen ändå bara en man, en fiende, en del av Könsmaktordningen och Den Patriarkala Våldtäktsstrukturen?

Vill F! genom bilden visa att Nûjens pengagåva är smutsig och mansgrisig- rentav något i stil med köp av sexuella tjänster?

Ansträng dig inte, Nûjen. För feministerna kommer du aldrig kunna bli något annat än en man. Du är det äckligaste som finns i deras världsuppfattning och kommer aldrig att kunna bli något annat. Läs SCUM-manifestet så får du se. Hur många rödvinspimplande genustomtar i F! tror du har hyllat den där manshatande sörjan?

Gå ut i media nu och berätta att din gåva till F! bara var någon sorts försök att skoja till det.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s