Fredrik Virtanen- ännu en radikalfeministisk riddare i glänsande rustning

Nu är det återigen en lallande fåne som försökt använda ”komedi” till att visa sina radikalfeministiska åsikter. Det fungerar inte, när både han och övriga majoriteten av dagens feminister faktiskt känner de där åsikterna på riktigt.

Jag talar om Fredrik Virtanen som skrivit en ledare i Aftonbladet om att bara kvinnor borde få rösta. Ha-ha, liksom. Så kan ju verkligen ingen tycka. Eller?

Jodå. Virtanen, som den duktiga idiot han är, beskriver gott varför män inte borde få rösta: Män vet ju inte sitt eget bästa. Det är män som sitter på kåken, är våldsamma, super och bla, bla, bla.

Alla de där argumenten som varje radikalfeminist tar upp för att bevisa hur vidriga vi män är.

Det lustiga är dock att precis samma argument använts och används av andra människor för att beskriva hur otäcka ”invandrare, fattiga och utsatta” är. Sådana som Virtanen menar att ”kvinnor”, ”rödgröna” och ”F!” identifierar sig med och är snälla mot.

Jadu, Virtanen, det kan mycket väl hända att majoriteten av de grupper du gillar är positiva mot ”invandrare, fattiga och utsatta” (vilka nu ”utsatta” är i det här fallet), men de är uppenbarligen inte klokare än de grupper du inte gillar, eftersom de använder samma dumma, diskriminerande fördomar och dåliga argument.

En feminist skulle kunna peka på dig och säga att du skrivit de där dumheterna eftersom du är man och inte förstår bättre, men tyvärr skulle den feministen ha fel. Du har skrivit dem eftersom du är feminist.

Kanske är det feminister som inte borde få rösta? Vad säger du om det, Virtanen (Själv tycker jag det vore en dum idé- även idioter med korkade idéer ska såklart få rösta i ett demokratiskt samhälle)?

Och en sak till, Virtanen. Det stämmer inte att alla fick jämbördig rösträtt 1921 som du tror. Kvinnor fick rösträtt då, men sådana män som jag– som inte gjorde värnplikten- fick rösträtt först 1924. Det var senare. Kvinnor som inte gjorde värnplikten fick alltså rösträtten tidigare än män som inte gjorde det.

Vad säger du om det, Virtanen?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fredrik Virtanen- ännu en radikalfeministisk riddare i glänsande rustning

  1. Pelle2 skriver:

    Jag hoppa då att Virtanen frivilligt avstår från att rösta eftersom han erkänner att han inte förstår sitt eget bätsa och därmed borde bli omyndigförklarad

  2. Pingback: Fredrik Virtanen- en blind höna finner ett korn | Maniac Media

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s