Hej då, Matriarkatet!

Jag tänkte att jag skulle skriva en glad och peppande rubrik, så det fick bli som det blev. Tyvärr stämmer dock inte texten in- Matriarkatet är starkare än någonsin i Idioternas Konungarike.

Feministiskt Initiativ, som tidigare betraktats som just vad det är- ett manshatande extremistparti- håller på att bli fetare och fetare och kan i värsta fall knö sig in i riksdagen till hösten tillsammans med de två lika galna manshatarpartierna Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

En trevligare tanke vore naturligtvis att de alla hamnade strax under 4 procent och därmed sköt sig själva i foten, men inte heller det vore bra, eftersom det inte vore demokratiskt.

I en bra värld skulle galningarna vara färre, ja, så få att man inte behövde tänka på dem. Men i vår värld är de så många att de är i majoritet…

För några år sedan var Feministiskt Initiativ åtminstone ärliga och öppna med att de faktiskt hatade män. Det sjöngs på deras partipolitiska årsmöte och applåderades åt:

 

Jag gissar att de blivit lömskare och listigare nu. De har insett att det inte fungerar för politiska partier att vara ärliga, speciellt inte för hatpartier. Så istället för att fokusera på hatet mot männen, fokuserar de på att lalla om ”hen” och ”patriarkatet”:

 

Det fungerar, folk är i allmänhet för dumma för att tänka kritiskt. Påstås det att feminism innebär jämställdhet, tror folk hellre på det än funderar över ifall det verkligen är jämställdhet att fokusera på människors kön och behandla dem därefter, så som exempelvis Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ gör…

I propagandalåten här ovan står det i texten:

”[…]Tänk om alla behandlades lika[…]
[…]Bort med okunskapen och hatet[…]
[…]Kvinnohat, rasism, sexism och homo/transfobi
Ni som hatar har ej längre något alibi…”

Fina ord!

Tyvärr så är det ju bara skitsnack. Feminism, och speciellt den här sorten, är sexism. Det kan man se redan i följande text:

”…Det normativa rummets dörr ska stängas igen
Vi lämnar det och ser varandra i ögonen[…]”

Ja, just det. Feministiskt Initiativ- och andra feminister och genustyckare- vill inte ”behandla alla lika”. De vill inte få bort ”okunskapen och hatet”. De vill att alla ska tycka och tänka som de gör. De vill ”stänga dörren” till vad de betraktar som ”normativt”.

Att deras egna tankar också bygger på normer- bara andra normer- tänker de inte på, det viftar de bara bort. De vill gärna få bort kvinnohat och homo/transfobi- men däremot inte manshat och heterofobi. De vill absolut inte få bort rasism eller sexism- isåfall skulle de ju inte längre kunna håna, hata och skylla på ”vita kränkta män”.

Flora Wiström tar upp feminismens stora dragningskraft i propagandafilmen:

”Genom feminismen så har jag förstått, att det inte är mig det är fel på, det är fel på samhället.” PANG! Just så. Offerkoftan. Istället för att göra något åt problemet ifall man inte är nöjd med sitt liv, kan man skylla på ”invandrare”, ”judar”, ”Patriarkatet” eller i stort sätt vad som helst. På det viset kan man fortsätta göra ingenting.

Eller också kan man göra den andra varianten, man kan fortsätta använda ”invandrare”, ”judar”, ”Patriarkat” eller vad man nu valt som hatobjekt, men istället för att bara skylla på detta och säga ”jag kommer ingenstans på grund av den där”, så kan man utnyttja hatobjektet så länge det går.

I Nazityskland använde man judarna just så. I dagens Sverige vill listiga feminister använda männen. Dumma feminister följer bara med, i tron på att de kämpar för jämställdhet. Vilken sort är du?

 

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hej då, Matriarkatet!

  1. Fredrik skriver:

    FI har 1 man och resten kvinnor i sin styrelse. Är det rekord i att INTE vara jämställd?

    • bergersjo skriver:

      Egentligen inte. Om de varit jämställda skulle det inte spelat någon roll. Men eftersom de inte hade gått med på att göra tvärtom, så är det hyckleri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s