Rekordbesök och näthat

Tisdagen den 22 april 2014 (igår) hade jag 973 besök på bloggen. 670 av dessa på krönikan jag skrev om GothCon som feministkonvent i januari.

Jag är ganska säker på att det är rekord för mig- jag minns inte helt säkert, jag vet att jag haft många hundra besökare vid enstaka tillfällen (också då oftast om GothCon och dess politiska ställningstagande), men jag tror aldrig det varit över 900 på en och samma dag förut.

Det är värt att fira, det är roligt med många besök!

Näthat är naturligtvis inte lika roligt. Om flera hundra personer läser vad man skriver, kan man räkna med att ganska många av dem har andra åsikter. Och den stora majoriteten av människor är ju tyvärr sådana att de mobbar och näthatar bara för att följa strömmen, utan att tänka.

Därför ser jag det som att det ändå är förhållandevis få som har givit sig in på den leken den här gången. Ännu iallafall!

Krönikan om GothCon som feministkonvent har legat ute i flera månader, men det är först nu som massor av folk får för sig att läsa och kommentera. Vad kan det bero på? Naturligtvis för att det var nu i helgen som konventet utspelade sig. Men jag tycker ändå det är lite konstigt. svårt borde det väl inte ha varit att hitta texten?

Hur som helst. 973 besök, lite näthat, men även en del kommentarer från folk som delar mina åsikter.

Detta har jag skrivit förr och jag lär väl få skriva det igen: Jag tycker om kommentarer, även ifall du inte delar mina åsikter. Men sätter du igång med näthat och trams, ska du inte räkna med att det blir någon debatt. Ibland, om jag har ork för det, kommer din ”kommentar” med iallafall- bara för att jag får lust att knäcka ”argumentet”.

Men sannolikt kommer ingen någonsin få läsa det du skrivit om du inte är artig. Det bör du räkna med.

Detta inlägg publicerades i Om Sven Bergersjö eller företaget och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s