Inget hopp för Sverige

Såhär efter EU-valet, kräks jag inte lite i munnen. Jag spyr som en kalv.

Det har sett mörkt och dystert ut i flera år inom svensk politik, och inte blev det bättre idag. Hatpartierna Feministiskt Initiativ, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna drog alla in många röster i det här valet.

Svenska folket har sagt sitt- det är inne med det hatiska ”vi och dom-tänket”. Folk är för dumma för att fatta att det varken är männens eller invandrarnas fel om de inte lyckas så bra i livet.

Det här visste vi förstås även innan valet, men ändå.

Tre av fyra som röstade på F! var tydligen kvinnor. Det förvånar mig inte att majoriteten av manshatarna inte själva är män, men däremot förvånar det mig oerhört mycket att så många som en av fyra faktiskt är det. Skulle en fjärdedel av Sieg Heil-skrikarna i Hitlers gamla naziparti kunnat vara judar? Inte så troligt, va?

Det gör dagens välutbildade svenskar dummare än tyskarna i gamla Nazityskland: Här har vi självdestruktiva dårar som inte ens nöjer sig med ”vi och dom-tänket”, de förirrar sig bort i något konstigt ”ni och oss-tänk” där de hatar sig själva och känner ett långt större behov att späka sig än till och med medeltidens munkar och nunnor. De manliga tokfeministerna måste ju vara långt galnare än de kvinnliga med detta självförakt!

F!enden tog sig in i EU-parlamentet- samtidigt som Piratpartiet vittrade bort. Allt detta kan vi tyvärr inte skylla på Sveriges korkade väljare- det hade åtminstone varit demokratiskt.

Men mycket handlar om den tredje statsmakten- media. Den har hållit tyst som i graven om Piratpartiet (för att inte tala om Junilistan)- trots att piraterna hade mandat i EU-parlamentet- samtidigt som den riktat allt ljus på F! och därigenom hjälpt detta lilla hatparti att åka gräddfil via en egen gratis valkampanj utan like. F! har nästan inte granskats kritiskt av media alls- bara fått propaganda.

Så ja, här kan vi konstatera att hatvindarna inte enbart virvlas upp av folkmassornas skrikande lynchmobbar, utan kanske rentav starkare genom media. Det är ett allvarligt hot mot den lilla demokrati vi trots allt har.

”Säg nej till EU-federalism och extremfeminism, och säg ja till Sverige”, menar Sverigedemokraterna i sin reklamfilm. Den första delen av meningen håller jag med om, jag säger gärna nej till EU-federalism och extremfeminism.

Däremot kan jag inte säga ja till Sverige, ett land fyllt av galningar, där hatet vinner nya segrar för varje dag. Om jag hade råd och ork, skulle jag gärna ta mitt pick och pack och dra härifrån.

Jag vet att globalt sett är Sverige ett lyxland. Jag får fokusera på det faktumet, så känns det kanske bättre att leva här bland alla ”vi och dom”-tänkande hatare.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inget hopp för Sverige

  1. Simon Nyman skriver:

    Bra skrivet. Tyvär är ju varenda förbannad medial kanal vänstervriden så det skriker om det och givetvis ger det F! en oerhörd fördel! Men sen står de ju också för att förfördela kvinnor och det lyckades dom ju ganska bra med redan här… Pinsamt och skrämmande, man mår illa!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s