Hur var det nu med att hålla käften, Özz Nûjen?

Clownen och manshataren Özz Nûjen gick ut i media med åsikten att män ska lära sig att hålla käften, i samma veva som han sumpade hundratusen kronor i gåva till feministiskt initiativ.

Man blir naturligtvis genast nyfiken på hur det går för en man som honom att lära sig något sådant?

Nå… Inte så bra, uppenbarligen och tyvärr.

Istället för att hålla käften, babblar han på värre än någonsin, och likt Zolfagary gör han sig en karriär på att vara duktig ”humoristisk” manlig genustyckare och radikalfeminist. Hans politiska karriär går i topp, då han lite sådär ”komiskt” ställer upp som statsministerkandidat. Han kallar sig ”partipolitiskt obunden” efter att ha delat ut hundratusen kronor åt ett parti… Väldigt vänligt gjort om han inte känner en stark vilja att backa upp just detta parti, tycker jag.

Naturligtvis hycklar han även här. Precis lika lite som han håller käften, precis lika lite är Özz Nûjen partipolitiskt obunden. Han står bakom F! så mycket det går som man.

Fast jag antar att det är okej för honom att uttala sig politiskt offentligt trots sitt kön. Han tycker ju rätt. Och han måste väl ändå få göra sig en hacka? Han, alltså. Inte andra män- det är ju han som är viktig…

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hur var det nu med att hålla käften, Özz Nûjen?

 1. Peter skriver:

  Ett smart sätt att få tjejer/bli populär hos det andra könet bara. Det är förmodligen så han tänker. Synd bara att han gör det på bekostnad av oss andra med samma kön.

  Men det funkar troligtvis också. Hans kvinnliga fanskara ökar säkerligen i och med det. Hur stort hyckleri det än må vara. Allt har ju alltid handlat om hur man får honorna, liksom i djurriket.

 2. Peter skriver:

  Jag önskar att det var fler människor som alltid stod på offrens/de förtrycktas sida….Vilka dessa än är. Istället för alla som bara har bestämt sig för att en grupp alltid är offer. Och att en annan alltid är motsatsen.

  F! är ett hatparti.De ”hatar liksom bara ”rätt”…Samma utspel och åsikter om invandrare, homosexuella eller annat, vore helt otänkbart.

 3. Peter skriver:

  De flesta kvinnliga feministers manshat bottnar troligen i en dålig relation. Sen ska alla andra män straffas för deras felval.

  Samma kvinnor har säkerligen ratat jättemånga jättesnälla killar/män i sitt liv istället för att de inte hade lika mycket utseende, bra jobb, vältränad kropp etc. Personer som verkligen skulle gjort allt för dem om de bara fick chansen. Eftersom de flesta tjejer/kvinnor främst väljer efter utseende, jobb, status, popularitet etc och har gjort så i alla tider. Och mycket sällan efter personlighet och de som skulle värdera dem som allra mest.

 4. Pingback: Fi Knohult nu bildat! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s