Mobbingens Fäste på nätet återuppstår

Någon tycker tydligen att det är för lite rasistiskt, sexistiskt hånande och mobbande på internet nuförtiden. Eller kan det vara så enkelt som att Kawa Zolfagary saknar rampljuset och återigen vill använda mobbingens högborg till karriärstege?

Hur som helst har ”Vita Kränkta Män” på Facebook startat upp på nytt. Det är ett mörkt besked. Ett mörkare besked än så, är det faktum att många av mina vänner på Facebook ”gillar” detta anskräme. Många av mina vänner är är alltså rasister och sexister som njuter av mobbing.

Det är i och för sig ingen nyhet- det visste jag ju förra gången skräckelsen i befråga figurerade i de sociala medierna. Man kan nog säga att jag visste det redan innan- de flesta människor är ju tyvärr av den typen, och jag fungerar på det sättet att så länge du är hygglig mot mig och övriga vänner, respekterar jag dig även om du är en total skitstövel…

Hur som helst. En lämplig låt för dagen torde vara Magnus Ugglas gamla slagdänga ”Jånni Balle”. En historia om en påhittad idiot som ”dog”, men gjorde come back…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mobbingens Fäste på nätet återuppstår

 1. Pingback: Ett superfeministiskt inlägg! | WTF?

 2. Pelle2 skriver:

  Kawa gick ju ut i nöjesguiden och gjorde slut med den vita feminismen så nu kommer väl sidan heta vita,kränkta män och kvinnor eller helt enkelt kränkta vita.Den rasifierade henen Kawa har tydligen inte setts som det offer hen är i tillräckligt stor omfattning..
  Det stora slaget om mest kränkt och underordnad vinner är tydligen i full gång. Personligen hoppas jag detta är början till en splittring av feminismen som leder till dess undergång.

  Skulle också vara kul om Kawa börjar ironisera över vita feminister. Då får vi se hur många det är av dom som skrattar denna gången.Något säger mig att det inte skulle vara lika kul då.

 3. Peter skriver:

  Haha, ja Magnus uggla, det var tider det! 🙂 Hade väl sin storhetstid i början av 90-talet har jag för mig…Jag gick t.o.m. runt med en sån där svart peruk ett tag för att likna honom på den tiden…Vissa trodde t.o.m. det var mitt riktiga hår och ville känna på det…Men så var jag ju liten då också, förstås. 😉

  Men det där andra har jag missat helt. Men så har jag ju inte facebook heller, det kanske är därför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s