”Högsta hönset” har fått en ny innebörd

Socialdemokraterna har väl inte precis varit kända för att gräva upp de mest talangfyllda topp-politikerna att sätta överst i pyramiden.

Toblerona Sahlin var de så oerhört förtjusta i att de bara vägrade släppa taget om henne. De struntade högaktingsfullt i den ena skandalen efter den andra tills hon drivit partiet fullständigt i sank. Hon borde blivit utsparkad ur allt som har med makt att göra redan 1995, istället försökte de göra henne till statsminister så sent som 2010 fast de visste allt om henne då.

Sedan har vi Håkan Juholt, inte direkt någon Super-Mario han heller, utom möjligtvis till utseendet. Jämfört med Sahlins affärer var hans väldigt oskyldig, men det handlar ju inte bara om att inte åka fast med fingrarna i kakburken som partiledare. Man ska ha det där lilla extra också!

Det kanske inte var sossarnas smartaste drag att börja med könskvotering 1994, fast de själva påstår det. Jag är skeptisk- de hävdar själva att det lett till ökad kompetens, men var är då dessa högre kompetenta politiker? Jag ser bara clowner, pajaser, narrar och gatu-skojare bland alla sossar. Det är tragiskt att dessa skämtare är landets största politiska parti- en sådan fårskock är alltså folket i Sverige!

Men kikar man på övriga partier, ser man förstås framförallt ännu tokigare dårar och extremister. Det skulle kunna förklara saken till viss del. Om det är så, måste sossarnas väljare vara väldigt besvikna idag.

Stefan Löfven har i sanning slagit rekord i socialdemokratisk dumhet, för värre stolletåg än de han på kort tid dragit till med har nog ingen tidigare varit med om. Han har alltså satt ihop ett helt gäng av lurifaxer, skälmar, spektakelmakare, spjuvrar, kanaljer och upptågsmakare i en välbetald, feministisk Disney-klubb med sig själv som Kalle Anka.

Väljarna litade inte oerhört mycket mer på honom än på Sahlin, men trots det är han fylld av självförtroende och verkar tro att han är någon sorts diktator med fullkomlig makt över riket. Istället för att ta det lugnt med tokigheterna springer han helt iväg med skogstomtarna och driver ”politiken” totalt enligt miljöpartiets linje, med de rosa genusglasögonen ordentligt fasttejpade.

Här är det radikalfeminism som gäller! Med fast hand pekar Kalle Löfven med hela handen och talar om vad som ska ske. De här och de här och de här lagarna ska vi införa!

Sicken lustigkurre. Nog för att Alliansen är tillräckligt feministisk för att utan bekymmer gå med på det mesta av könsdiskrimineringen, men det vore liksom något av ett brott mot spelets regler. Löfven blev ju faktiskt statsminister just på grund av blockpolitiken, viktig är den för borgaralliansen, och sannolikt ännu viktigare för de rödgröna. Och om Sverigedemokraterna mot alla odds skulle få för sig att rösta för Disney-klubbens lagförslag, skulle väl Löfven & co. i ren obstinat envishet rösta mot, för att inte rösta samma som dem…

Vi har fått en luver som statsminister som mest påminner om Charlie Chaplin i filmen Diktatorn vad gäller självsäkerhet att med lätthet kunna genomdriva de galnaste tokerierna inom politiken. Tänker man på vem filmen handlar om och vad han faktiskt lyckades med känns detta inte så lustigt, speciellt med tanke på att manshatet står högt och modernt i såväl samhälle som politik, och har gjort så i över 20 år. Sista striden är inte slagen än på mycket länge, det blåser kalla vindar kring alla män i Sverige och allt fler vettvillingar drar på sig de rosa genusglasögonen och börjar jiddra de vanliga verserna om Patriarkatet och Mäns Våld och Vita Kränkta Män och blablabla.

Dock är det knappast dagens regering som kommer att ställa till med något annat än ett stort slöseri på pengar. De har ingen makt och det påpekades om och om igen redan under valnatten. Löfven däremot vägrar lyssna till detta, som en treåring som inte vill gå och lägga sig.

Hur länge ska detta trams fortgå? Hur länge ska Disney-klubben få fortsätta kalla sig regering, hur länge ska Kalle Anka få fortsätta peka rakt in i väggen med hela handen?

Och hur djävla länge ska ministrarna med de värsta skandalerna få sitta kvar i klubben? Alliansen sparkade ut personer som bara hade ett stekt revben i garderoben, Åsa Romson har en hel djävla kyrkogård! Ut med kärringen nu!

Och nog för att det ingår i kriget mot Sverigedemokraterna att skrika ”islamofob!” lite då och då, men måste det verkligen sitta en islamist och IS-kramare som Mehmet Kaplan i Disney-klubben? Det förstås- det ena hataren har mycket gemensamt med den andra, så han gör sig väl gott i en officiellt feministisk regering.

Men det är nu det är dags att Löfven skakar loss sin hönshjärna och rör om i den rödgröna sörjan. Rör om, gör om, gör rätt. Ut med galningarna och in med lite vett och fason. Någonstans måste det finnas, även bland sossar och miljöpartister.

 

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Högsta hönset” har fått en ny innebörd

  1. Pingback: Vänsterpartiets jämställdhet | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s