Fredrik Virtanen- en blind höna finner ett korn

Jag satt lite sådär allmänt gäspande och slöläste en krönika av Fredrik Virtanen i Aftonbladet. Virtanen är ju en sån där oerhört Politiskt Korrekt duktig idiot som kacklar på så högt han om hur dumma ”vita” medelålders män, såna som han själv alltså, är.

Exempelvis skrev han en krönika i april där han föreslog att bara kvinnor borde få lov att rösta. Jodå, helt i sin ordning med dagens svenska feministiska syn på Mannen. Virtanen är precis en sån där manlig feminist som Valerie Solanas i sin numera mycket populära skrift SCUM-manifestet hånfullt berättar inte förtjänar något annat än förakt– något hon för all del har rätt i.

Så det var inga nyheter- det var samma trista uppvisning av hans längtan efter en klapp på axeln och ett ”vad duktig du var nu” av feministerna.

Blablabla, sverigedemokrater, blablabla, så får man väl inte säga längre i det här djävla landet, blablabla…” Jodå, vi hör hört alltihop förut. Krönikan handlade inte om feminism, utan främst om den oerhört hemska typografiska termen ”horunge”. Men allt det där präktiga Politiskt Korrekta babblandet kom såklart upp igen som på en repad vinylskiva: Sverigedemokraterna. Rasister. Chokladbollar. Så kallade buzzord när Politiskt Korrekta män som Virtanen skriver.

För liksom… Sverigedemokrater? Angående fula ord? Allvarligt?

”Så får man väl inte säga längre i det här djävla landet”.

Ja, det är säkert många sverigedemokrater som känner så. Men de flesta som brukar rapa upp det är personer som Virtanen, som försöker göra sig roliga på något sätt, och vid det här laget är det ganska tröttsamt.

Men så, helt plötsligt, stod det något väldigt klokt i slutet på krönikan:

Vad jag ”känner” eller ”upplever” spelar ingen roll mot dödlig ­fakta.

Så sant, Virtanen! Det har du helt rätt i. Även en blind höna finner ett korn ibland, men jag tror inte du förstår vad det är du faktiskt har skrivit. Du har nämligen just skitit i det blå skåpet vad gäller dig själv, feminism och genusforskning, som utgår helt efter känslor och upplevelser och struntar totalt i fakta.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fredrik Virtanen- en blind höna finner ett korn

 1. Simon Nyman skriver:

  Huvudet på spiken!

 2. Pelle2 skriver:

  Som sagt var,Virtanen förstod inte vad han skrev när han efterlyste dödlig fakta i kombination med feminism. Fakta är ju en patriarkal härskarteknik enligt feministerna och deras vardagsförståelse av sanningen är mera värd.

 3. Dr Snuggles skriver:

  Utan kändisskapet, skulle ingen lyssna på eller bry sig om han och hans åsikter heller…Det är först när man redan gjort sig ett namn på något sätt, som man även kan säga, göra eller skriva strunt och ändå få folk att lyssna på sig.

  Som någon sa en gång angående kändisdyrkan:
  ”ALLT är liksom stort och meningsfullt för dig bara för att det är HAN som säger eller gör det. Om han satt och sket på trottoaren skulle du säkert förundrat utbrista: Kolla – han UTTRYCKER sig!!”

  Jag tycker det ligger något i det…

  Men en bra sak för Herr Virtanen, vore ju faktiskt då att lämna över skrivutrymmet till kvinnorna istället och ta ett steg tillbaka…Och sluta ta upp så mycket plats, i egenskap av den han ändå är, både till kön, ålder och hudfärg. 🙂

  • Pelle2 skriver:

   Virtanen och andra manliga ,feministiska kulturmarxister är väldigt bra på att tala om att män skall dra sig tillbaka och ge plats åt duktiga kvinnor men hittills har jag aldrig sett någon av dom göra det själva.Det är väl som vanligt med sådana människor att du skall göra som jag säger och inte som jag gör.

 4. Dr Snuggles skriver:

  Min poäng exakt.

  Men han har nog ingen djupare tanke bakom något han säger eller gör han heller, gissar jag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s